Declaraţii noi ale avocatului Luizei Melencu. „Acest monstru nu prea cooperează mai deloc”

Declaraţii noi ale avocatului Luizei Melencu. Avocatul familiei Luizei Melencu susține că inculpatul nu cooperează cu procurorii. Conform reprezentantului legal Gheorghe Dincă „își urmărește interesul și vrea să obțină o pedeapsă cât mai mică”. Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a criticat modul în care avansează ancheta în cazul Luizei.  Adolescenta de 18 ani a dispărut în luna aprilie și despre care Gheorghe Dincă a declarat că a uc’is-o în aceeași zi.

Loading...

Declaraţii noi ale avocatului Luizei Melencu. „Acest monstru nu prea cooperează mai deloc”

„Această cercetare avut trei etape. O primă etapă – așa zisa cercetare care a fost de fapt o chestie care a alterat câmpul infrac’țional și a denaturat toate probele. A doua fază în care s-a preluat ancheta la București, la solicitarea inclusiv a noastră, și s-au închis porțile pe motiv că Dincă e la București, când adevărul era acolo și trebuia dezgropat. A treia etapă e cea în care a venit o echipă interdisciplinară, criminaliști profesioniști, și au început să facă treabă, atât cât pot după ce a fost alterat câmpul infracțional”, a spus Tonel Pop, la postuld e televiziune Digi24.

Pop a mai adăugat că inculpatul Gheorghe Dincă urmărește doar să obțină o pedeapsă mai mică. Mai mult  susține că bărbatul nu vrea să devăluie locul în care sunt trupurile adolescentelor ucise deoarece „acolo mai sunt și alte victime”.

Declaraţii noi ale avocatului Luizei Melencu. „Nu vrea să spună unde a ascuns tru’purile fetelor!”

„Cât despre infr’actor, despre acest monstru, nu prea cooperează mai deloc. Cooperează în sensul în care îi e favorabilă cooperarea, toate sunt expuse de el în așa fel încât să îi prindă bine. Tot ce a făcut spune că nu a făcut cu intenție, pentru a obține o pedeapsă mult mai mică. Una e să vrei să omori pe cineva, alta e să să-i dai o palmă și să dea cu capul de un cui, de un perete și din greșeală, cum ar fi, să-l om’ori. El expune astfel de situații bine titrate, bine învățate că lecții.

Nu vrea să spună unde a ascuns trupurile fetelor. Nu vrea să spună pentru că acolo unde a dus corpul sau bucăți din corpul victi’melor mai sunt și alte vict’ime”, a adăugat avocatul.

Declaraţii noi ale avocatului Luizei Melencu. „Suntem într-un cerc vicios”

„Cazul Luiza, dacă ar fi fost rezolvat, nici măcar nu ar mai fi ajuns să fie cazul Alexandra. Dar nici cazul Luiza nu ar fi fost cunoscut dacă nu Alexandra. Suntem într-un cerc vicios”, a spus Tonel Pop.

„Cât despre infra’ctor, despre acest monstru, nu prea cooperează mai deloc. Cooperează în sensul în care îi e favorabilă cooperarea, toate sunt expuse de el în așa fel încât să îi prindă bine. Tot ce a făcut spune că nu a făcut cu intenție, pentru a obține o pedeapsă mult mai mică. Una e să vrei să om’ori pe cineva, alta e să să-i dai o palmă și să dea cu capul de un cui, de un perete și din greșeală, cum ar fi, să-l omo’ri. El expune astfel de situații bine titrate, bine învățate că lecții.

Nu vrea să spună unde a ascuns trupurile fetelor. Nu vrea să spună pentru că acolo unde a dus corpul sau bucăți din corpul victimelor mai sunt și alte victime”, a adăugat avocatul.