Demonii sexuali care bântuiau oamenii

În decursul istoriei şi peste tot în lume întâlnim informaţii cu privire la diverse raporturi sexuale întreţinute cu tot soiul de fiinţe supranaturale. Mulţi oameni cred cã demonii sexuali s-au nãscut din nevoia de a explica evenimente în general considerate tabu. Foarte des sarcina neaşteptatã, avortul sau promiscuitatea întâmpinau mania şi persecuţia. Ca urmare, societatea a inventat o serie de creaturi mitice. Iatã câteva dintre ele.

Popobawa. Înseamnã “aripã de liliac” în Swahili şi se crede cã este o creaturã asemãnãtoare unui liliac, cu un singur ochi şi un falus foarte mare. Hãituieşte oamenii din Zanzibar şi insulele din jur. Se metamorfozeazã uneori în alt animal sau chiar în om. Viziteazã casele noaptea şi nu face discriminãri, sodomizând familii întregi. Prima relatare în legãturã cu Popobawa dateazã din 1965. existã mai multe ipoteze cu privire la acesta. Unii spun cã este un spirit rãu creat de un şeic pentru a se rãzbuna pe vecinii sãi. În 2007, cercetãtorul Benjamin Radford investigheazã Popobawa şi afla cã îşi are rãdãcinile în Islam. Recitarea Coranului l-ar ţine la distanţã, aşa cum face Biblia cu demonii. Alţii susţin cã Popobawa este o amintire socialã a ororilor sclaviei. Felul în care acesta îşi sodomizeazã victimele are ceva de-a face cu faptul cã homosexualitatea încã este ilegalã în Zanzibar.

Trauco şi La Fiura. Chiloe, o insulã la sud de Chile, se presupune cã ar fi adãpostul lui Trauco, un gnom cu darul de a paraliza femeile cu o singurã privire înainte de a întreţine relaţii sexuale cu ele. Trauco apare descris ca ceva similar unui goblin sau pitic, ocazional purtând o pãlãrie. Picioarele sale sunt deformate şi comunicã prin mormãieli. Unii spun cã nici nu e nevoie de raport sexual, gnomul putând însãmânţa doar prin privire. Deseori dacã o singurã femeie de pe insulã rãmâne însãrcinatã, se presupune cã Trauco ar fi fãptaşul. Femeile sunt absolvite de vinã din cauza irezistibilului gnom. Soţia sa, la Fiura, este capabilã de a arunca un blestem asupra oricui îi respinge avansurile. Respiraţia ei este atât de neplãcutã încât lasã sechele omului. Raportul sexual provoacã bãrbaţilor nebunie.

Loading...

Liderc. În regiunile nordice ale Ungariei se povesteşte despre o creaturã denumitã Liderc (ludverc, lucfir). Provine din primul ou depus de o gãinã neagrã şi se spune cã s-ar ascunde adesea în buzunarele oamenilor. Pãtrunde în locuinţa victimei prin gaura cheii. Odatã ajunsã acolo, se metamorfozeazã în chip uman, mai ales într-o rudã decedata a urmãtoarei victime. Abuzeazã sexual de victimã, dar uneori se ataşeazã de aceasta şi nu mai pleacã. Liderc-ul poate fi exorcizat prin sigilarea sa într-o scorburã de copac sau prin obligaţia de a îndeplini o sarcinã imposibilã, cum ar fi cãratul apei cu o gãleatã gãuritã. Azi copii obişnuiesc sã calce pe ouãle de gãinã neagrã sau sã le lase pe pragul uşii pentru a provoca necazuri.

Orang Minyak. În anii ’60 un numãr considerabil de tinere sunt violate în câteva oraşe din Malaysia. Acestea au descris atacatorul drept un bãrbat gol, pe care curgea ulei. Unii susţin cã Orang Minyak devine invizibil pentru fetele care nu mai sunt fecioare. Se declanşeazã o panicã generalã, multe femei ajungând sã poarte haine murdare pentru a-l convinge pe Orang cã sunt de fapt bãrbaţi. Unii speculeazã cã monstrul ar fi un criminal obişnuit care s-a uns cu ulei pentru a scãpa de capturã. Ultima datã este vãzut în 2005.

Alp. Avându-şi rãdãcinile în folclorul Germanic, Alp este o creaturã mica asemãnãtoare unui elf despre care se spune cã s-ar cãţãra pe pieptul victimei, unde s-ar preface într-o ceaţã finã care pãtrunde în corp prin gurã, nas şi vagin. Odatã intrat, Alp este capabil sã controleze visurile victimei, declanşând coşmaruri îngrozitoare. Victimele raporteazã o stare de leşin la trezire. Este explicatia timpurie pentru diversele tulburãri de somn.

Îngerii. Conform Bibliei iudaice Nefilim sunt o rasã de uriaşi rezultaţi în urma încrucişarii dintre îngerii cãzuţi şi femeiele pãmântene. Traducerea din textul ebraic chiar înseamnã “cei cãzuţi”. În Geneza 6:4 aflãm cã “Uriaşii stãpâneau atunci pãmântul. Cãci dupã ce fiii lui Dumnezeu au penetrat fiicele omului s-au nãscut copii, mãreţii oameni din vechime”. Povestea Nefilimilor îşi are rãdãcinile în cea a lui Shemhazau, un înger de rang înalt care a condus un grup de îngeri pe pãmânt cu scopul de a-I învãţa pe aceştia sã se comporte. De-a lungul secolelor mulţi îngeri s-au împreunat cu pãmântene şi au zãmislit rasa nefilimilor. Uniunea aceasta lipsitã de sacralitate se spune cã ar fi sãdit o rãutate în spiritual lor, fãcându-i capabili de cele mai mari atrocitãţi. Dumnezeu s-a dezgustat atât de mult de existenta lor încât i-a poruncit îngerului Gavriil sã porneascã un rãzboi civil între ei, acre în cele din urmã le-a cauzat dispariţia.

În concluzie știm că sub un nume sau altul in aceste povestiri cel rau a incercat sa pervetească si mai rau omul. Dumnezeu ne-a restaurat prin Hristos si suntem salvati si mantuiti! Diavolul nu mai are putere asupra celor care si-au predat viata lui Hristos si traiesc pentru Dumnezeu! Nu va temeti, pentr ca Hristos l-a biruit la cruce pe Satan! A zdrobit capul sarpelui! Slava lui Dumnezeu!

Daca ai astfel de atacuri sau probleme, discuta cu un om al lui Dumnezeu si impaca-te urgent cu Dumnezeu!

Doamne ajuta!

listverse.com