Destinul lui Răzvan s-a frânt la doar 20 de ani, într-un accident

Parca nu se mai opresc tragediile! Răzvan Gabriel Pălii, un tânăr de 20 de ani din Botoşani, a murit într-un accident înfiorător, după ce a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o camionetă.

Loading...

Într-o curbă la ieşirea din Botoşani, Răzvan a pierdut controlul autoturismului, un VW Passat, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu maşina de o camionetă care transporta muncitori.

În urma impactului, doi bărbaţi din autoutilitară au fost răniţi, iar tânărul din Passat a rămas încarcerat. După ce a fost scos din maşină, medicii de pe ambulanţa ajunsă la locul accidentului au început imediat manevrele de resuscitare, însă, în ciuda eforurilor depuse, băiatul nu a mai putut fi salvat.

Potrivit botosaninews, înainte de a se urca la volan, Răzvan fusese la un grătar cu prietenii.

Răzvan Gabriel Pălii a murit într-un accident groaznic, mama şi iubita în stare de şoc

Răzvan Gabriel Pălii era un tânăr plin de viață, iar moartea sa a produs o undă de șoc printre cei care l-au cunoscut.

Pe Facebook curg mesajele de condoleanțe.

“Omule, cum? Cum ai putut? Ce s-a întâmplat cu tine? Cum te-a lăsat inima să pleci și să lași mii de oameni îndurerați? Cum? Erai fratele meu! Omul de bază! Omul la care dacă apelam era lângă mine! Am avut încredere de fiecare data când imi spuneai că vei fi atent la condus!!!!!

Te voi iubi până la moare fratele meu! Și îți voi purta respect o viața întreagă. Dumnezeu să te ia în paza lui! Nu te voi uita niciodată, promit!”, a scris una dintre prietenele sale.

Sâmbătă seara, după accident, mama lui Răzvan a ajuns lângă mașina fiului ei. Din cauza șocului a fost urcată într-o ambulanță și îndepărtată de locul unde băiatul ei îşi pierduse viaţa.

Căzută pe asfalt, iubita tânărului plângea deznădăjduită şi spunea că nu își dorește decât să-l vadă că se ridică și că este bine, scrie Botoşaneanul.

Din păcate, manevrele de resuscitare efectuate timp de aproape o oră şi jumătate nu l-au readus la viaţă pe Răzvan.