Deținuții fac studii biblice și se roagă în fiecare zi în celulele lor

Statele Unite – femeile incarcerate fac studii biblice într-o închisoare din Texas, după ce și-au dat viața lui Hristos. Acum se roagă de obicei în fiecare zi chiar în celulele lor . 

Credincioșii unei biserici baptiste din Rusk, Texas, merg în fiecare marți la închisoarea din județul Cherokee pentru a se întâlni cu deținuții pentru studii biblice și rugăciuni . 

Studiul biblic se desfășoară într-o cameră privată limitată la șase persoane, în conformitate cu regulamentul închisorii. Cu toate acestea, întâlnirile frecvente au fost plătite.

Voluntarii din ministerul „Libertatea cu Hristos” subliniază faptul că unii prizonieri au declarat că au fost inspirați de filmul „Al patrulea război” și au separat un spațiu de celulă pentru rugăciune zilnică . Ei au împodobit, de asemenea , zidurile cu versete biblice , la fel ca în lungime. 

„Ei vin cu o foame pentru Cuvântul lui Dumnezeu, este foarte unic și umil”, a spus Pearle despre deținuți, dintre care doi se pregăteau pentru botez . 

Botezul a fost efectuat într-o altă parte a închisorii, unde un canal de apă a fost folosit pentru botez de către pastorul Brian Givens. Unul dintre deținuți, Kathy, a fost botezat și s-a ridicat din apă cu lacrimi în ochii de fericire.

Distribuția de Biblii este o altă acțiune făcută de biserică începând cu anul 2016, după ce un deținut a trimis o scrisoare către ministerului care solicită o copie a Bibliei. Până în prezent, Biserica Baptistă a distribuit mai mult de 6.000 de Biblii. 

„Noi petrecem multe ore impreuna cu citirea si studierea Cuvantului lui Dumnezeu, rugaciunea si impartasirea credintei noastre ” , a spus unul dintre detinutii care predica astazi altor prizonieri. „El are permisiunea de a predica în cele mai întunecate locuri, la prizonierii de securitate maximi ” , a spus un voluntar.