Diana Belbița crede că Alexandra și Luiza ar fi putut să se salveze dacă practicau un sport: „Să știi să te aperi a devenit o necesitate”

Diana Belbița, poreclită „Prințesa războinică” crede că Alexandra și Luiza ar fi putut să se salveze dacă practicau un sport. Admiratorii luptătoarei au aflat că cele două fete i-ar fi rezistat monstrului din Olt dacă aveau cunoștințe elementare de autoapărare, dar și forța și curajul unui sportiv de performanță.

Loading...

Luptătoarea de MMA, fostă participantă la Exatlon, a urmărit cazul de la Caracal, cu crimi’nalul Gheorghe Dincă în prim-plan, despre care se crede că a uc’is cel puţin două fete, pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Diana Belbița crede că Alexandra și Luiza ar fi putut să se salveze dacă practicau un sport

“Băi oameni buni, m-ați judecat și blamat pe mine că fac un sport dur. Ați spus că ăsta nu e sport, că distrug o întreagă generație îndemnând fetele către un astfel de sport, că mă automutilez, că trebuie să fiu firavă că sunt femeie. Dar nu v-ați gândit că în ziua de azi, să știi să te aperi a devenit o necesitate?”, a postat Diana Belbiţă pe o rețea de socializare.

Anchetatorii continuă cercetările în cazul crim’elor de la Caracal. Între timp, unchiul Alexandrei Măceșanu, Alex Cumpănașu, a aruncat o nouă bombă. Acesta a vorbit despre faptul că un martor a văzut în ziua dispariției Alexandrei mai multe persoane care au ieșit din casa lui Gheorghe Dincă.

Cu toate acestea, martorul încă nu a fost audiat de procurori, a spus Cumpănașu. “Este un aspect care a fost aproape ignorat de opinia publică și care merge pe ideea scoaterii fetei din acea casă.

Diana Belbița crede că Alexandra și Luiza ar fi putut să se salveze dacă practicau un sport. Diana Belbița

Diana Belbiță este supranumită Prințesa războinică. Sursa foto – facebook