DIICOT anunță încheierea cercetării din casa lui Dincă. Căutările se vor relua mâine: „Au fost găsite probe biolog’ice”

Purtătorul de cuvânt al DIICOT a ieșit astăzi în fața presei pentru a oferi concluziile primei zile de cercetări din casa lui Dincă și împrejurimile locuinței suspectului de cri’me de la Caracal. Reprezentantul DIICOT nu a oferit multe informații noi, dar a confirmat o informație apărută pe surse și anume că în casă au fost găsite probe biologice, cel mai probabil pete uscate de sâ’nge.

Loading...

DIICOT va relua cercetările la casa lui Dincă mâine

Procurorii au încheiat cercetarea la fața locului, iar căutările se vor relua mâine. La întrebarea dacă Gheorghe Dincă a avut un complice, Mihaela Porime de la DIICOT nu a vrut să răspundă.

„În urma perchezițiilor au fost identificate fragmente oso’ase. În domiciliul au fost găsite probe biologice. În urma activităților, astăzi se va sista. Urmează ca mâine să continuăm. Raportul antropologic va fi depus cauzei. Nu pot să vă spun dacă Gheorghe Dincă a avut un complice”, sunt declarațiile făcute de Porime în această seară.

Ion Cristoiu: „Ancheta este aberantă”

Despre cazul fetelor dispărute de la Caracal a comentat și jurnalistul Ion Cristoiu, la Antena 3. Prezent în emisiunea de azi a Cătălinei Porumbel, gazetarul a spus că se încearcă în mod intenționat lungirea anchetei și că este foarte dubios felul în care se comunică fiecare pas în acest dosar.

„Ancheta este aberantă. (…) V-am arătat că pe 24 iulie seara, familia, avem textul, spune că ea venea de la Caracal. Încă o dată: una e ca un bărbat, chiar abu’ziv se’xual să urce din greșeală și alta e să o vâneze. E clar că vâna nu doar pentru el. (…)”, a declarat Ion Cristoiu la Antena 3.