DIICOT, noi precizări în cazul Luizei. Ce au aflat azi despre prima fată dispa’rută din Caracal

Purtătorul de cuvânt al DIICOT a oferit precizări după investigaţiile realizate azi, 3 august. Aceasta a oferit detalii despre cazul Alexandrei Cumpănaşu şi a anunţat că vor fi efectuate teste ADN şi pentru Luiza, prima vict’imă a monstrului din Caracal,Gheorghe Dincă.

DIICOT, noi informaţii despre cazul Luizei din Caracal

Mai mult, conform celor spuse de reprezentata DIICOT, s-a avizat fixarea Luizei  la domiciul lui Dincă: “A fost avizată fixarea Luizei. Au fost ridicate trei urme biologice și o activitate efectuată de către poliție de căutare. S-au atașat rapoartele, antropologic și al materialului geneticc.

Din primul a rezultat faptul că efectuat asupra fragmentelor oaselor și dinților acestea aparțin unui schelet al unei singure persoane de 15-17 ani. De asemenea, au sosit și constatările preliminare genetice a evidențiat un ADN aparțințnd unei singure persoane și este al vict’imei cu o probabilitate de 99,9%.

Urmează efectuarea testelor în cazul Luizei. Azi, am avizat fixarea Luizei la domiciului inculp’atului.Incul’patul a recunoscut faptele și a dat noi indicii. Vor fi teste ADN și pentru Luiza”, a declarat purtătoarea de cuvânt a DIICOT.

Gheorghe Dincă a oferit noi indicii în cursul acestei zile, inclusiv despre telefonul Luizei, pe care autorităţile l-au căutat apoi într-un lan de floarea soarelui. Conform unor surse Digi24, telefonul fetei ar fi fost găsit la locul indicat de Dincă.