Doi soți bogați au avut parte de un sfârșit tragic! Mesajul sfâșietor al copiilor: „Cum să ne îngropăm mama de ziua ei”… Unde au fost găsiți:

Un bărbat, care este acuzat că a ucis un cuplu galez care a emigrat în Africa de Sud, a declarat în fața instanței că el împreună cu un prieten i-au răpit, iar după aceea au decis să “scape” de cadavrele celor doi.

Loading...

Anchetatorii au descoperit cadavrele legate de mâini și de picioarele, iar fața le era acoperită cu o pernă.

Trupurile neînsuflețite au fost aruncate de pe un pod într-un râu, notează BBC.

Xolani Brian Ndlovu, în vârstă de 32 de ani, a recunoscut la Înalta Curte din Pietermaritzburg că se face răspunzător de asasinarea celor doi.

În schimb, Thulani Moses Mthembu, în vârstă de 43 de ani, a pledat nevinovat, iar procesul lui continuă.

Soții Soliks au emigrat din Abercynon, în Rhondda Cynon Taff, în anii 1980, iar cei doi au avut parte de un sfârșit cumplit, după ce au fost atacați la domiciliul lor în zona KwaZulu-Natal din Africa de Sud.

Christine Solik, în vârstă de 57 de ani, a fost găsită moartă în râu, la 45 de mile de casă.

Anchetatorii susțin că femeia s-a înecat, dar susțin că pe trupul ei au fost găsite urme de plăgi înjunghiate.

În schimb, corpul soțului ei, în vârstă de 66 de ani, a fost descoperit a doua zi în același râu. O examinare post-mortem a demonstrat că cei doi a murit prin asfixiere.

“Ce fapte ar putea vreodată ajuta pe cineva să înțeleagă emoția de a ști că părinții tăi au fost pescuiți dintr-un râu, unul dintre ei rupt și prins pe o ramură, celălalt umflat și mâncat de crabi?” este declarația copiilor cuplului,citită în instanță.

“Cine își poate imagina cum este să-ți îngropi mama de ziua ei de naștere în fața mamei ei bătrâne și traumatizate, bunica mea?”, adaugă aceștia.