Domnisoara de onoare este ceruta in casatorie la nunta celei mai bune prietene

Momentul a fost pregătit în amănunt şi a înceut atunci când mireasa s-a pregătit să arunce buchetul.

Loading...

Toate tinerele s-au aşezat în spatele ei pentru a prinde buchetul. Potrivit tradiţiei, cine prinde buchetul are şanse mari de a îmbrăca rochia de mireasă. La un moment dat, mireasa s-a prefăcut că aruncă buchetul, însă s-a întors şi i l-a dăruit domnişoarei de onoare.

Apoi, iubitul fetei s-a pus în genunchi în faţa ei şi, spre uimirea tuturor, i-a cerut mâna. Fără să stea pe gânduri, domnişoara de onoare a acceptat, iar petrecerea a continuat. Momentul emoţionant a fost surprins cu telefonul mobil de un nuntaş care a postat apoi imaginile pe Facebook.

Pe reţeaua de socializare, imaginile au strâns sute de mii de like-uri şi peste 5milioane de vizualizări.

Momentul a fost pregătit în amănunt şi a înceut atunci când mireasa s-a pregătit să arunce buchetul. Toate tinerele s-au aşezat în spatele ei pentru a prinde buchetul. Potrivit tradiţiei, cine prinde buchetul are şanse mari de a îmbrăca rochia de mireasă.

La un moment dat, mireasa s-a prefăcut că aruncă buchetul, însă s-a întors şi i l-a dăruit domnişoarei de onoare. Apoi, iubitul fetei s-a pus în genunchi în faţa ei şi, spre uimirea tuturor, i-a cerut mâna. Fără să stea pe gânduri, domnişoara de onoare a acceptat, iar petrecerea a continuat.

Momentul emoţionant a fost surprins cu telefonul mobil de un nuntaş care a postat apoi imaginile pe Facebook. Pe reţeaua de socializare, imaginile au strâns sute de mii de like-uri şi peste 5milioane de vizualizări.