Dramele care au marcat viața cântăreței Elena Cârstea. A vorbit cu durere despre surorile ei moarte

Elena Cârstea a trecut prin multe momente complicate în viață. Cântăreața care de mai bine de un deceniu locuiește în Statele Unite ale Americii alături de fiicele ei adoptive își amintește des de surorile pe care le-a pierdut, Ofelia și Sanda. Sanda a murit la vârsta de 28 de ani, în urmă cu ceva vreme, iar Ofe s-a dus la vârsta de 48 de ani în anul 2017. Chiar dacă se spune că timpul ne învață să trăim fără oamenii pe care îi pierdem, anumite persoane nu pot fi uitate niciodată.

Loading...

Elena Cârstea, marcată de pierderea surorilor
Iar Elena Cârstea știe cel mai bine asta. Artista a scris pe Facebook un mesaj emoționant despre aceste suferințe, iar într-un interviu pentru Cătălin Măruță a vorbit cu durere despre cum a murit una dintre surori. „Sora mea a murit asfixiată. A fost o răzbunare pentru că ea avusese o relaţie cu un căpitan de vas, care fugise în străinatate cu vasul şi cu echipajul vasului”, a declarat Cârstea în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV, conform cancan.ro.

În ziua când trebuia să fie ziua Ofeliei, Elena Cârstea a postat un mesaj cu totul emoționant în memoria acesteia. „Draga mea Ofe, mi-am propus să nu fiu tristă și să plâng azi, pentru că sufletul meu plânge de când ai plecat. Să faci un chef pe cinste în Grădina Raiului cu Sanda, mi-e tare dor de voi și m-ați lăsat singură, în rest toate sunt relativ ok. Mai dă un semn din când în când și să nu bei prea multă palincă! Te iubesc la nesfârșit, în infinit”, a scris Cârstea.