Dumnezeu e la lucru și urăște avortul: Peste 50 de spitale din România refuză să facă întreruperi de sarcină.

“Un raport întocmit de o organizație non-profit care militează pentru drepturile femeilor evidențiază faptul că multe spitale din România le refuză femeilor întreruperile de sarcină, realteaza Digi24.

Raportul „Refuzul la efectuarea avortului la cerere în România” realizat de Centrul FILIA, în parteneriat cu ECPI – Centrul Euroregional pentru Inițiative Publice, publicat luna aceasta, relevă rezultate îngrijorătoare. Astfel, 51 de spitale din 29 de județe nu fac deloc întreruperi de sarcină, deși România este unul dintre statele care are o legislație care permite accesul femeilor la serviciile de întrerupere de sarcină, fie ele la cerere sau în scop medical.

Potrivit raportului, „se fac întreruperi de sarcină oricând în 40 de spitale din 24 de județe, niciunul din București. Nu se fac întreruperi de sarcină la cerere în timpul sărbătorilor religioase în 36 de spitale din 19 județe. Nu se fac deloc întreruperi de sarcină la cerere în 51 de spitale din 29 de județe”.

Amintim că în România peste 10.000 de femei au murit ca urmare a interzicerii avortului în perioada comunistă, iar îngrădirea accesului femeilor la întrerupere de sarcină la cerere conduce la avorturi făcute în condiții improprii. Organizația Națiunilor Unite a recunoscut că a nega dreptul femeilor la întreruperi de sarcină în condiții sigure, constituie un act de violență împotriva femeilor (CEDAW și CRPD, 2018)”, precizează într-un comunicat Centrul FILIA.”

Ne numim o tara de crestini dar ne ucidem prunci. Din anii ‘50 pana in prezent, se estimează ca femeile romance au avortat 19 mil de plozi/prunci…dureros si strigator la cer.

Mai sus organizatia de sus spun ca in tara nostra “au murit 10.000 de femei in perioada comunista.” Dar care a fost adevaratul motiv, fratilor? Pentru ca ele acasa isi faceu chiuretaj singure si se infectau si astfel se intampla nenorocirea si mureau…greu cu adevarul!

Este ilegal sa spargi un ou de vultur dar legal sa avortezi un copil. Dumnezeu uraste avortul!

Doamne iti multumim pentru acesti doctori care refuza sa faca voia si planul celui rau. Slava tie! Amin!

Cititi ce a facut Dumnezeu moașelor:

„Împăratul Egiptului a poruncit moașelor evreilor, numite una Șifra și cealaltă Pua, și le-a zis: „Când veţi împlini slujba de moașe pe lângă femeile evreilor și le veţi vedea pe scaunul de naștere, dacă este băiat, să-l omorâţi, iar dacă este fată, s-o lăsaţi să trăiască.” Dar moașele s-au temut de Dumnezeu și n-au făcut ce le poruncise împăratul Egiptului, ci au lăsat pe copiii de parte bărbătească să trăiască. Împăratul Egiptului a chemat pe moașe și le-a zis: „Pentru ce aţi făcut lucrul acesta și aţi lăsat pe copiii de parte bărbătească să trăiască?” Moașele au răspuns lui Faraon: „Pentru că femeile evreilor nu sunt ca egiptencele; ele sunt vânjoase și nasc înainte de venirea moașei.” Dumnezeu a făcut bine moașelor și poporul s-a înmulţit și a ajuns foarte mare la număr. Pentru că moașele se temuseră de Dumnezeu, Dumnezeu le-a făcut case.”
‭‭Exodul‬ ‭1:15-21‬ ‭VDC‬‬