Dumnezeu este cel mai bun Doctor: spune doctorul Ben Carson

SUA – Ben Carson, unul dintre cei mai cunoscuți neurochirurgi din lume, a spus că în timpul carierei sale, Dumnezeu l-a condus si ajutat să facă interventii chirurgicale destul de grele. „Pot să spun că Dumnezeu este cel mai bun chirurg”, a spus el.

Loading...

În prezent, Carson este Secretarul Dezvoltării Urbane a Statelor Unite, dar atunci când el își exercită profesia de chirurg, el a salvat si salveaza viețile la foarte multi copii cu situatii de sănătate foarte complicate.

Faimosul doctor a pionierat proceduri care nu au fost niciodată realizate cu succes și dar o mare parte l-au ajutat la pătrunderea în noul domeniu al neuroștiinței. Într-un interviu acordat programului Pure Talk, Carson a spus că Dumnezeu l-a surprins și și-a schimbat gandirea. „Am descoperit foarte devreme în cariera mea că Dumnezeu era cel mai bun Doctor si neurochirurg”, a spus el.

Într-un interviu, Carson a povestit cazul miraculos al unui copil care a avut o tumoare neoperabilă a creierului. Doctorul își amintește că părinții copilului aveau „mare credință în Dumnezeu” și credeau că Dumnezeu îl va vindeca, dar doctorul nu avea încredere în faptul că operația ar putea avea succes. „Ei au avut o mare credință și au spus:” Domnul ne-a trimis aici.” Dar din pacate trebuia să le spun că nu se poate face nimic în acest caz.

În programul Pure Talk, Carson a spus că Dumnezeu l-a surprins și i-a schimbat gandirea. „Am descoperit foarte devreme în cariera mea că Dumnezeu era cel mai bun neurochirurg”, a spus el.După multă insistență din partea părinților, Carson a ajuns să opereze pe copil, eliminând cât mai multă tumoare posibil. Mai târziu, el a vorbit cu părinții și a regretat că nu a putut să ia totul de acolo. Acest lucru însemna că riscul de deces este iminent.

Părinții nu și-au pierdut speranța, s-au rugat și au crezut că Dumnezeu le va vindeca fiul. Această credință neclintită la surprins sim ai mult pe Carson. „Nu am văzut niciodată oameni cu astfel de credința, sperând că copilul se va recupera, în ciuda tuturor lucrurilor”, spune neurochirurgul.

În mod miraculos, starea copilul a început să se îmbunătățească. După mai multe teste, Carson a văzut că tumora copilului nu mai era legată de tulpina creierului, se dezlipise. El a decis să facă o altă operație și, spre surprinderea lui, a reușit să înlăture complet tumoarea și să salveze viața copilului.

„A părăsit spitalul, a crescut și astăzi el este un slujitor al lui Dumnezeu”, dezvăluie Carson despre băiatul operat. Această vindecare miraculoasă a fost atât de uimitoare încât un oncolog, care nu era religios, l-a căutat și a făcut o descoperire care l-a impresionat: „N-am crezut niciodată în Dumnezeu, dar acum am sa cred”.

Privind înapoi, Carson crede că acest moment a fost lecție minunată, pentru că este considerat foarte capabil. Ca doctor, a făcut multe multe operații dificile cu succes, însă vindecarea neașteptată a copilului a arătat că Dumnezeu îl conduce si lucreaza minunat”.

 

Sursa: Acountecer Cristiano