Dumnezeu lucrează minunat: DJ Geo da Silva s-a pocăit! “Eram beat, drogat. Mi-a vorbit Dumnezeu și s-a schimbat totul. M-am botezat cu dealerul meu”

Acum 10, 11 ani, lui Geo da Silva i se spunea “Fabrica de hituri”. Trecuse granițele României și devenise cunoscut în Europa. Dincolo de sclipiciul succesului, tânărul ascundea însă o lume întunecată. “Eram beat, drogat”, recunoaște DJ-ul, care între timp s-a scuturat de vicii și l-a găsit pe Dumnezeu

Loading...

Geo da Silva a fost primul DJ român a cărui muzică a trecut granițele țării și a făcut înconjurul celor mai populare cluburi din Europa. Apoi, după câțiva ani de glorie, autorul piesei de succes, ”Ill Do You Like a Truck”, care s-a făcut auzită la radiouri și în cluburi din 33 de țări, a dispărut.

Artistul a reapărut la Timișoara, destul de rupt de lumea care l-a propulsat la statutul de star în muzică, și apropiat, în schimb, de biserică.

”M-am predat lui Dumnezeu, m-am îndepărtat de tot ce-i rău, de viața pe care am dus-o. Sunt de găsit la biserica noastră din Sânandrei, Timișoara, aproape în fiecare zi a săptămânii”, ne-a mărturisit fostul lider al trupei Funky DJs, ale cărui creații muzicale au ieșit pe piață sub sigla Ministry of Sound, cea mai cunoscută casă de producție muzicală dedicată genului electronic.

”Au fost ani în care credeam că pot să am orice, devenisem arogant. Aveam popularitate, contracte, bani. Dar nu eram deloc fericit” 

Ce l-a făcut însă pe Geo – care acum nu-și mai folosește numele de scenă, ci pe cel din buletin, Constantin Cristinel Gheorghe – să schimbe macazul și să treacă, brusc, de pe cele lumești la cele sfinte?

”Eram beat, drogat și acoperit de falși în showbiz. Am avut un vis cu Dumnezeu, mi-a vorbit și de atunci s-a schimbat totul”, ne-a dezvăluit fostul DJ din perioada lui de glorie, aprofundând apoi problemele care au venit la pachet cu celebritatea: ”Au fost ani în care credeam că pot să am orice, în care am uitat de Dumnezeu, devenisem arogant. Aveam popularitate, contracte, bani. Luam microfonul și săreau 5.000 de persoane la îndemnul meu! Dar nu eram deloc fericit. Am trăit înconjurat de tot ce-i rău pe lumea asta, iar pe lângă alcool, au apărut și drogurile în viața mea. Părea că am de toate și totuși eram din ce în ce mai trist. Îi mulțumesc soției mele că nu s-a depărtat de mine, ea era cea credincioasă”. 

”M-am lăsat și de țigări. La început, îi uimeam pe toți” 

Un pastor american și un vis i-au schimbat drumul. ”Bunul Dumnezeu m-a salvat, prin puterea Duhului său Sfânt, mi-a vorbit din cartea profetică Isaia. Eram la o conferință, la Oradea, unde un pastor american, întâlnindu-mă, mi-a zis că invocă harul divinității către mine. «Ce binecuvântare să-mi dai? Eu trăiesc într-o lume de excese, sunt DJ, nu-i loc de așa ceva», i-am zis. Atunci a început lucrarea Domnului. După un vis, într-o noapte, în care l-am simțit pe Dumnezeu în toată ființa mea, nu mai beau, nu mă mai droghez, m-am lăsat și de țigări. La început, îi uimeam pe toți apropiații, am început să mă confesez, să le spun păcatele mele. Le vorbeam de Dumnezeu și ei credeau că sunt drogat”, și-a continuat Geo povestirea.

”Încerc să-mi găsesc un nou drum” 

Azi, la 42 de ani, fostul DJ care se împărțea vara între Ibiza și Mykonos, scrie poezii și le dedică lui Dumnezeu.

”M-am botezat în 2017, în aceeași zi cu dealerul meu de droguri, care îmi este și prieten. M-am botezat în locul unde am vrut să mă botez în adolescență, la Sânandrei, unde a început cariera mea muzicală. Duc o nouă viață, mă bucur de familia mea mai mult ca niciodată. Acum, viața mea e într-o tranziție, cum o vrea El. Încerc să-mi găsesc un nou drum, să fac și altceva, m-am angajat la o firmă de construcții, la un proiect de amenajare. L-am rugat pe Dumnezeu să-mi dea voie să activez din nou în zona muzicală, ca să-mi întrețin familia”, ne-a mai mărturisit Geo.

Sursa: libertatea.ro