După ce îl veţi vedea, veţi înţelege de ce o mulţime de oameni îl consideră unul dintre cei mai frumoşi cai

Cui nu-i plac caii? Majoritatea lor excelează prin maiestuozitate, frumuseţe şi temperament, însă când toate aceste atribute se adună la un loc, avem în faţă exemplare unice şi cu adevărat superbe. Este şi cazul acestui cal „cu coama în vânt” aparţinând rasei Frizian, care fură inimile tuturor şi ne încântă privirile în cel mai frumos mod.

Natura a binecuvântat caii cu o mare frumuseţe, însă acest exemplar pare o minune a divinităţii… o capodoperă în adevăratul sens al cuvântului. Nu te saturi să-l priveşti galopând cu atâta eleganţă şi grandoare.

Vă invităm să faceţi cunoştinţă cu acest animal fermecător:

Facebook – Frederik the Great

Este cunoscut sub numele de „Frederik cel Mare”, iar talia lui maiestuoasă, personalitatea dominantă, dar mai ales frumuseţea cozii şi a coamei îl aşază în topul celor mai frumoşi cai din lume. Animalul este recunoscut pe plan mondial pentru frumuseţea sa unică, având chiar şi o pagină de Facebook cu peste 80.000 de abonaţi.

Acest cal este o adevărată vedetă pe internet! Fotografiile sale cu coama lungă în vânt şi privirea lui pătrunzătoare nu lasă pe nimeni indiferent.

Potrivit lui Stacy Nazario, proprietara acestuia, „Frederik este considerat unul dintre cei mai fotogenici cai de pe glob, iar pozele care îl înfăţişează, realizate de fotograful Cally Matherly, au fost admirate de milioane de oameni din întreaga lume”.

Dar, în ciuda aspectului său de războinic, animalul are o inimă mare şi iubeşte să fie răsfăţat de oameni. Mulţi spun că este un labrador… cu copite.

Stacy Nazario deţine o fermă în zona pitoreştilor munţi Ozark din Arkansas, într-un cadru natural pur şi simplu mirific! Aceasta spune că Frederik este invitat adesea să participe la spectacole şi evenimente. Nu este greu de ghicit de ce această rasă este atât de căutată!
mai este numit şi perla neagră a Olandei. În Evul Mediu, datorită puterii sale, un astfel de exemplar era calul preferat al cavalerilor.
are popularitate datorită aspectului său elegant şi graţios, fiind folosit atât în spectacolele ecvestre, cât şi pentru agrement.
Facebook – Frederik the Great

Caracterul lor prietenos şi spiritul inconfundabil sunt cele mai bune dovezi că aceste animale merită toată dragostea şi preţuirea.