Dureri de spate? Articulații? Genunchi? – Cum poți scăpa de ele sau reduce în intensitate

Dureri de spate? Articulații? Genunchi? Află din acest articol cum poți scăpa de ele sau reduce în intensitate. Acest remediu 100% natural pentru dureri de articulații și oase elimină în scurt timp durerea și simptomele neplăcute.

Durerile de spate, articulații, genunchi, picioare și glezne sunt afecțiuni comune indiferent de vârstă. În cazul celor mai în vârstă, cauza principală este legată de deteriorarea cartilajelor, în timp ce pentru cei mai tineri, factorii negativi sunt inactivitatea și viața sedentară. Primul lucru pe care trebuie să-l faci în cazul durerilor de articulații este să-ți îmbunătățești postura corpului. Următorul pas este aplicarea remediului natural, care va regenera oasele și articulațiile, eliminând definitiv durerea.

Remediu (de 7 zile) pentru articulații și oase sănătoase

Pentru acest remediu ai nevoie de 150 g de gelatină și puțină apă. Seara, dizolvă două linguri de gelatină în 50 ml de apă și lasă să stea peste noapte. Dimineața, vei vedea cum gelatina s-a transformat în jeleu, pe care poți să-l amesteci în orice iaurt. Repetă tratamentul în fiecare zi, pentru o săptămână, și vei vedea cum simptomele încep să dispară. Articulațiile și oasele se vor regenera, iar într-o lună nu vei mai simți niciun fel de durere.

Tratamentul ar trebui repetat după o lună și încă o dată după 6 luni dacă mai simți că este necesar.

De ce este gelatina bună pentru articulații?

Gelatina organică este un produs natural realizat din oase procesate, țesuturi și cartilaje de la animale. Conține prolină și hidroxiprolină, aminoacizi puternici, benefici pentru întregul organism. Au efectul de creștere și regenerare ale cartilajelor, cheia rezolvării durerilor de oase și articulații.

Beneficii

  • Întărește articulațiile și inima
  • Conferă elasticitate, fortifică tendoanele și ligamentele
  • Previne dezvoltarea osteoporozei și a osteoartritei
  • Accelerează metabolismul
  • Îmbunătățește structura părului și a pielii
  • Efecte puternice în tratamentul displaziei
  • Îmbunătățește abilitățile mentale

Tratament cu gelatină pentru dureri articulare

Gelatina este un produs de origine animală, care se găsește în principal în pielea și oasele animalelor, fiind o substanță bogată în colagen, cu proprietăți excelente asupra sănătății.

Gelatina conține aproape jumătate din cei 18 aminoacizi esențiali necesari pentru piele, unghii și păr sănătoase, dar și pentru întărirea sistemului imunitar și menținerea greutății corporale.

Printre aminoacizii care se regăsesc în gelatină se numără prolina și hidrosiprolin. Cei doi aminoacizi au un impact pozitiv asupra refacerii țesutului conjunctiv. Gelatina este capabilă să mărească creșterea și domeniul de aplicare al țesutului conjunctiv, ceea ce este foarte important în cazul articulațiilor bolnave. De asemenea, gelatina conține și lizină, un alt aminoacid care ajută la o mai bună absorbție a calciului și favorizează dezvoltarea musculară.

Despre gelatină se mai spune că este un produs miraculos, care poate fi folosit ca tratament împotriva durerilor articulare și reumatice și nu numai.

Nu în ultimul rând, studiile arată că gelatina poate reduce simptomele de artrită și durerile articulare cu 50%.

Iată cum poți folosi tratamentul cu gelatină, dacă ai probleme cu articulațiile, dacă ai dureri de spate sau de gât!

Mod de preparare

Tratamentul cu gelatină se ține în cure de câte 30 de zile, o dată la 6 luni. În primul rând, trebuie să cumperi gelatină comestibilă de la orice magazin.

Seara, adaugă 5 grame de gelatină într-un sfert de cană de apă rece. Se amestecă bine și se lasă remediul să stea până dimineața, la temperatura camerei, timp în care gelatina se va transforma într-un jeleu.

Amestecul se consumă dimineața, pe stomacul gol. Pentru că gustul gelatinei nu este pe placul tuturor, o poți amesteca cu suc de lămâie, miere sau iaurt.

Tratamentul complet se face pentru 30 de zile, putându-se repeta după 6 luni.

Tratamentul cu gelatină redă elasticitatea țesuturilor conjunctive din jurul oaselor și al articulațiilor.

Vă dorim multă sănătate!

Sursa: Kilocalorii.ro