Ea este batrana abandonata la statia de metrou Lujerului, joi seara. Fiica ei a lasat-o acolo, iar apoi s-a facut nevazuta. Bolnava si in suferinta, mama abandonata de propriul copil a stat pe peron si a asteptat, insa in zadar

O femeie si-a abandonat mama neputincioasa, joi, la statia de metrou Lujerului. Batrana a fost gasita de paznici care i-au atras atentia femeii sa se intoarca dupa ea.

Loading...

Femeia a intrat la o spalatorie de haine aflata in incinta statiei de metrou Lujerului si nu s-a mai intors dupa mama sa.
Paznicul de la statia de metrou i-a atras atentia femeii sa o duca si pe batrana acasa, insa raspunsul ei a fost de necrezut: „Lasa-ma in pace!”

Cazul a fost semnalat de o tanara care a vazut-o pe batrana abandonata la metrou.
O trecatoare care a observat-o pe femeia abandonata a scris un mesaj pe Facebook prin care isi ruga cititorii sa o ajute sa-i gaseasca familia batranei.

„Aceasta femeie a fost «UITATA» INTENTIONAT!!! De catre fata ei la statia de metrou Lujerului (Veteranilor)! Informatiile pe care le detin sunt ca ar fi venit impreuna cu fata ei care a intrat la spalatoria de haine din incinta statiei de metrou Lujerului, si a iesit si dusa a fost! Femeia nu prea stie pe ce lume se afla, deci sunt sanse sa aiba probleme mintale! Paznicul de la metrou i-a atras atentia sa o ia pe mama ei, dar aceasta i-ar fi zis sa o lase in pace!”, a scris aceasta.

Batrana, care avea cartea de identitate asupra ei, s-ar afla acum in grija politiei.

„Din fericire, femeia avea buletinul asupra ei, se stie unde locuieste, dar ma gandesc ca poate femeia mai are si alti copii in afara de fata ei, care din spusele celorlalti ar avea si ea probleme mintale! Share poate o recunoaste cineva/ poate are si copii sanatosi care pot sa o ia la ei pe aceasta batranica! Merita o batranete decenta, nu una chinuita! P.S. Femeia se afla in grija politiei momentan!”, a mai scris tanara care a vazut-o pe batrana neputincioasa abandonata la metrou.