Educatoarea le-a spus copiilor sa bata din palme. Dupa aceasta 6 milioane de oameni au indragit copilul in albastru! El iti va face ziua mai frumoasa

Deși copiii mici sunt …mici, aceștia niciodată nu încetează să ne uimească și să ne amuze.

Loading...

În decursul unei zile un copil te poate amuza atât de mult încât devii încărcat energetic pe o săptămână înainte.

Video complet se afla mai jos…

Părerea mea e că dacă vreodată Steven Spielberg va decide să filmele o comedie, cu siguranță această comedie va fi cu copii în rolurile principale, pentru că așa cum amuză copiii, nu amuză nimeni.

Iar video-ul de mai jos demonstrează absolut cele spuse. Îl iubesc și îl ador pe acest copilaș drăguț. Este exact ceea de ce ai nevoie după o zi grea și extenuantă de muncă. Este imposibil să privești acest video fără a zâmbi larg.

Sunt absolut convins că învățătoarea nu a crezut niciodată că filmulețul pe care ea l-a făcut va fi privit și îndrăgit de 3,6 milioane de oameni! Acest băiețaș în maiou albastru este adorabil! Doar privește cu câtă plăcere el râde atunci când muzica încetează să cânte.

Probabil nu există pe lume mai mare bucurie pentru părinți dacât să aibă un astfel de pici acasă. Cu siguranță el va trece prin viață cu zâmbetul pe buze. Dacă și tu ai îndrăgit acest copil zglobiu, atunci fă share acestui video pe Facebook. Deși copiii mici sunt …mici, aceștia niciodată nu încetează să ne uimească și să ne amuze. În decursul unei zile un copil te poate amuza atât de mult încât devii încărcat energetic pe o săptămână înainte. Decat plictisist mai bine vioi si plin de viata! .