El este tânărul care îl aplaudă pe Gheorghe Dincă

Este de-a dreptul revoltător! În timp ce o ţară întreagă le plânge pe cele două tinere uc’ise fără milă de Gheorghe Dincă, Alexandra şi Luiza, un tânăr care se prezintă sub numele de “Samin”, s-a filmat în timp ce îl felicită pe crim’inalul de la Caracal.

Loading...

4 minute şi 55 de secunde! Atât durează filmuleţul revoltător făcut de acest Samin. Jigniri şi cuvinte grele pentru fetele uc’ise, pentru părinţii acestora şi pentru românii care cer dreptate, iar la adresa criminalului din Caracal, bărbatul are numai laude.

Samin îşi spune “Jesus Christ de România” sau “Vin Diesel de România” şi susţine că se bucură pentru “vestea bombă care umblă în presă despre Gheorghe Dincă”.

Bărbatul a repetat de nenumărate ori că îl susţine pe crim’inalul din Caracal atât în libertate, cât şi după gratii, menţionând că dacă va ajunge şi el acolo, îi va purta de grijă.

“Am un mesaj pentru România, pentru popor şi pentru Poliţia Română! Îl felicit pe Gheorghe Dincă, crim’inalul din Caracal, pentru faptele lui deosebite.

Gheorghe Dincă, eu te susţin, te voi susţine şi afară şi înăuntru. Dacă o să mai cad şi eu o dată la pârnaie, o să am grijă de tine. Ai înţeles, omule?! Bine ai făcut!”, a spus la început Samin.

Gheorghe Dincă, crim’inalul din Caracal, nu este singurul proprietar al casei şi al terenului unde au avut loc groaznicele cr’ime. Acesta a vândut o parte din “averea” sa.

Totul iese la iveală după ce Gheorghe Dincă a recunoscut cele două cri’me. Se pare că doi tineri au cumpărat o parte din proprietatea bărbatului, adică din cei 10 000 de metri pătraţi, cu ieşire la două străzi, dar şi o casă mare, cu etaj, construită din lemn, potrivit wowbiz.ro. Aceştia au plătit pentru 699 de metri pătraţi suma de 22 507 de lei. De asemenea, au făcut şi un antecontract de vânzare – cumpărare.

După plată, Gheorghe Dincă ar fi refuzat prefectarea actului în formă autentică, motiv pentru care tinerii au mers în instanţă pentru a-şi cere drepturile. Aceştia au solicitat întocmirea unui act care să ţină locul certificatului propriu-zis de proprietar. Gheorghe Dincă nu s-a prezentat la proces, motiv pentru care cei doi cumpărători au avut câştig de cauză.

Gheorghe Dincă a recunoscut cri’mele

Gheorghe Dincă a recunoscut cri’mele oribile pe care le-a comis și, mai mult de atât, a spus și unde se află tru’purile fără via’ță ale celor două fete pe care le-a uc’is cu sânge rece. Despre Alexandra Măceşanu a spus că a uc’is-o şi a ince’ndiat-o, iar despre Luiza Mihaela a declarat că a uc’is-o şi tru’pul i l-a aruncat în Olt.

Vezi VIDEO