Era in culmea fericirii ca s-a maritat, dar sotul a batut-o crunt chiar in noaptea nuntii, dupa petrecere. Motivul te va lasa mut! Uite de ce a indurat mireasa palme, pumni si picioare

O tanara in varsta de 22 de ani a trait clipe de cosmar chiar in noaptea nuntii, o zi in care lacrimile nu ar trebui sa isi faca aparitia.

Loading...

Pare greu de crezut insa Amy a fost batuta de propriul ei sot la nici cateva ore dupa ce s-a casatorit cu acesta? Motivul?

Aflati la hotel, dupa petrecere, acesta a incercat sa faca dragoste cu ea.

S-a infuriat insa ca nu putea sa ii dea rochia jos si a inceput sa o bata. Dupa ce s-a zbatut tanara a reusit sa scape din mainile lui, s-a dus la receptia hotelului in lacrimi si a sunat la politie.

Barbatul a fost arestat si condamnat la doi ani de munca in folosul comunitatii. Femeia este hotarata sa divorteze si nu stie cum de a putut face o asemenea greseala, scrie Daily Mail.

Tu domn, fii un domn, poarta-te cu respect, cu stima si respecta pentru ca daca o respecti pe ea te respecti pe tine. De acea se spune ca inainte de casatorie sa mananci multi morcovi ca sa deschizi ochii bine si vezi ce alegi si dupa multa ceapa , de ce?  Ca sa nu mai vezi toate defectele partenerului de casatorie. Nu va grabiti la casatorie ca sa nu sfarsiti ca ei. Avem de invatat!