„Evreii mesianici își împărtășesc credința în Isus”, spune scriitorul

ISRAEL – Evreii care îl recunosc pe Isus ca Mesia, ei au devenit urmași ai lui Hristos, ei nu au stat nepăsători ci s-au dedicat propovăduirii Evangheliei și altor evrei israelieni mozaici.

Loading...

„Evreii mesianici din toată lumea își împărtășesc credința în Isus Mesia, iar acesta este un semn clar al Lui că va reveni în curând , “ a declarat Charles Gardner, un evreu care a devenit un urmaș al lui Isus Hristos , scrie Israel Today.

Gardner crede că mișcarea actuală mărturisește ceea ce a spus Apostolul Pavel în Romani 1:16: ” Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Hristos, fiindcă ea este puterea lui Dumnezeu pentru mântuirea fiecăruia care crede: întâi a† iudeului, apoi a grecului; (se referă la neamuri)”.

„Iudeii au fost cei care ne-au adus prima dată Evanghelia. Plini cu puterea Duhului Sfânt ce au primit-o în ziua de Rusalii , crestinii evrei au adus mesajul lui Isus la toată lumea, răspândindu-l ca focul, chiar și în persecuție severă ce au avut parte. ” Povestește el.

Gardner consideră că există un motiv special menționat în Biblie de a evidenția lucrarea Neamurilor pentru a ajunge la evrei cu Evanghelia.

„Când au o întâlnire reală cu Dumnezeu prin Fiul lor Isus, ei nu sapa o groapă si o transforma intr-un memorial; „Fug de asta”, a adăugat scriitorul. „De aceea, în ciuda faptului că sunt puțini creștini în Israel, ei forțau atât guvernul, cât și presa să le acorde le atenție „.

Gardner recunoaște că „în general, israeliții nu urmează pe deplin pe Domnul ca națiune, dar există deja o armată de creștini pasionați, exploatând în energie investesc timpul și resursele pentru a răspândi Evanghelia, trebuie să-i încurajăm și să ne rugăm pentru ei”.

„Căci, dacă lepădarea lor a adus împăcarea lumii, ce va fi primirea lor din nou, decât viaţă din morţi?”, A întrebat scriitorul, citându-i pe Romanii 11: ” Întreb dar: „S-au poticnit ei ca să cadă?” Nicidecum! Ci, prin* alunecarea lor, s-a făcut cu putinţă mântuirea neamurilor, ca să facă pe Israel gelos;