Exemplul ei îi inspiră pe oamenii din întreaga lume. Mamă a opt copii și femeie de carieră în același timp!

Cum credeți că arată o mamă, care are 8 copii? Evident, vă imaginați portretul unei femei casnice, cam de 40 de ani, copleșită de grijile familiei sale, nemaiavând timp pentru ea însăși. Cel mai probabil, ea nu are serviciu, deoarece este nevoită de dimineață și până seara să aibă grijă de copii, iar înfățișarea ei este destul de mediocră, pentru că silueta sa a fost influențată de nașterea celor 8 micuți.

Însă exemplul lui Alice Welch din California este impresionant. Uitându-ne la această frumoasă „femeie de afaceri” și la realizările ei, este greu de crezut că ea a născut și îngrijește 8 copii!

Alice Welch a născut primul copil la 20 de ani, iar apoi, anual sau o dată la doi ani, ea își bucura familia cu un nou membru. Cu toate acestea, tânăra mămică arată excelent și, pe lângă îndeplinirea treburilor familiale, reușește să se ocupe de mica sa afacere, făcând minunate portrete foto la comandă.

Chiar dacă arată întotdeauna veselă și fericită, Alice are destule probleme legate de copii. „Zilnic trebuie să mă ocup de mormanele de rufe murdare, numeroasele scutece și treburile interminabile de la bucătărie. Credeți că reușesc să le termin pe toate? Nici măcar pe aproape! Însă eu chiar mă străduiesc să le îndeplinesc” — a mărturisit această mamă-eroină.

„Eu sunt nespus de mulțumită și fericită, trăind și pur și simplu îndeplinind următoarea sarcină. În astfel de momente dispar toată frica și neliniștea. Eu am încredere în soțul și copiii mei, ceea ce îmi permite să rămân calmă și să mă concentrez mai bine pe propriile mele treburi” — povestește Alice despre experiența sa.

Eroina istoriei noastre s-a născut în familia unui pastor. De aceea, ea îi mulțumește lui Dumnezeu pentru toate clipele minunate din viața sa. Cuvântul „credință” este foarte important pentru această tânără mămică. Zilnic ea încearcă să devină o persoană mai bună. Alice își mărturisește gândurile: „În fiecare seară mă întreb: oare am iubit astăzi? Oare am dăruit dragoste apropiaților mei așa cum Dumnezeu ne-o împarte pe a Lui? De fapt, acesta este singurul lucru, care contează.”

Exemplul acestei femei extraordinare ne poate inspira să facem fapte minunate, pentru că ea a dat deja dovadă de eroism, fiind mama grijulie și iubitoare a 8 copii. Și dacă toți oamenii ar respecta principiile de viață ale lui Alice Welch, lumea noastră ar fi mai bună.

Această femeie merită să fie respectată și admirată. Dacă exemplul lui Alice te-a inspirat, povestește prietenilor tăi despre viața ei.