”Există posibilitatea închiderii cazului!” Informații noi

Avocatul Luizei Melencu, Tonel Pop, prima victimă a lui Gheorghe Dincă, a venit cu noi supoziții în cazul Caracal. Pop crede că inculpatul este sfătuit de cineva ce și cum să declare, urmărind înciderea anchetei.

Informații noi în ancheta de la Caracal
Tonel Pop, avocatul Luizei Melencu, fată dispărută în luna aprilie și prima victimă a lui Dincă, este convins că principalul suspect în cazul Caracal este sfătuit de cineva în privința declarațiilor pe care le face.

Pistele greșite și declarațiile sale din ce în ce mai șerpuite de la interogatorii l-au pus pe gânduri pe avocat.

Loading...

Astfel, în urma acestora, crede că este consiliat de cineva, argumentând cu faptul că ”merge la chestii de finețe, dar cu cheie juridică”. De asemenea, apărătorul Luizei consideră că inculpatul are o tehnică bine stabilită și urmărește închiderea cazului.

 

Avocatul Luizei susține că Dincă este consiliat de cineva și urmărește închiderea cazului

„Cineva îl învață cred că în timp util. Nu știu, o să vedem cu cine are el contact, cine îl învață. După atâția ani de experiență (ca avocat – n.r.) îți dai seama imediat dacă îl învață cineva sau nu pentru că merge la chestii de o finețe incredibilă, de genul: ne-a povestit una din fete a vrut să scoată bani de la bancomat și nu a reușit și atunci el a interpretat că îi bate un apropo sexual, că dacă o plătește vrea. Finețuri de astea, dar cu cheie juridică. Din punctul meu de vedere încearcă să închidă cazul prin cele două victime”, a declarat Tonel Pop.

Mai mult, chestionat despre o eventuală a treia victimă, apărătorul Luizei Melencu spune că se vorbește despre mai multe victi’me, nu neapărat despre o a treia.

Amintim că zilele precedente anchetatorii au găsit, în urma noilor percheziții din locuința lui Gheorghe Dincă, un laptop, o cameră foto digitală și stickuri de memorie, pe lângă câteva telefoane învechite. Imediat după descoperirea lor, s-a început o percheziție informatică, realateaza playtech.ro