Exit poll alegeri președinte SUA. Rezultate oficiale parțiale LIVE. Joe Biden – 225, Donald Trump – 213. S-au închis toate secțiile

Rezultate parţiale LIVE alegeri preşedinte SUA: Donald Trump sau Joe Biden

 • Număr de voturi electorale necesare: 270
 • Donald Trump: 213 voturi electorale, 63,5 milioane voturi populare
 • Joe Biden: 225 voturi electorale, 65,2 milioane voturi populare

  Breaking News! S-au închis toate secțiile de vot din SUA

  UPDATE / Ultimele secții de vot s-au închis în Alaska, ceea ce pune practic punct final zilei alegerilor în Statele Unite. În mod evident, de aici încolo continuă numărarea voturilor. Câștigătorul urmează să fie stabilit în următoarele ore sau chiar zile având în vedere situația strânsă din unele state importante, potrivit Fanatik.

  Rezultate CNN: Joe Biden – 220 / Donald Trump – 213
  Rezultate Fox News: Joe Biden – 238 / Donald Trump – 213

  Trump câștigă Montana. Ecartul lui Biden se reduce

  UPDATE / Președintele Trump va câștiga statul Montana și se apropie amenințător de Joe Biden. Există trei voturi electorale în joc în Montana. Toate au mers în desaga republicanului.

  Urmariti video mai jos:

  Rezultate CNN: Joe Biden – 220 / Donald Trump – 213 
  Rezultate Fox News: Joe Biden – 238 / Donald Trump – 213 

 • Trump, super lovitură – a câștigat statul Texas

  UPDATE / Considerată o televiziune de casă a democraților, CNN anunță că actualul președinte Donald Trump va câștiga statul Texas. Vorbim de nu mai puțin de 38 de voturi electorale, ceea ce reduce ecartul vizibil. Miliardarul de la Casa Albă recuperează și vine puternic din spate.

  Conform calculului făcut de CNN, susţinător al lui Joe Biden, scorul în acest moment este de Joe Biden – 219, Donald Trump – 209

 • Conform Fox News, post apropiat lui Donald Trump, scorul este de 238-213 în favoarea lui Joe Biden

Donald Trump cucerește Iowa. Ecartul lui Biden se reduce

UPDATE /  CNN anunță că Donald Trump a reușit să se impună în Iowa. Deși statul vine doar cu 7 voturi, lucrurile încep să se strângă. Republicanul recuperează încet, dar sigur și se apropie de candidatul democraților. Washington Post scrie că în acest moment scorul este de 205 – 139 în favoarea lui Biden

CNN, breaking news despre Minnesota și Florida

UPDATE / Joe Biden va câștiga în Minnesota, conform celor de la CNN. Există 10 voturi electorale în joc în acest stat. Este nevoie de 270 de voturi electorale pentru a câștiga alegerile prezidențiale din 2020.

De asemenea, actualul președinte Trump va câștiga un stat important și anume cel din Florida. Aici sunt nu mai puțin de 29 de voturi electorale în joc

CNN, un nou anunț: Trump câștigă Idaho

UPDATE / Președintele Trump va câștiga votul în statul Idaho, anunță jurnaliștii de la CNN. Există patru voturi electorale în joc în Idaho și toate ar fi mers în favoarea miliardarului de la Casa Albă. Donald Trump ar ajunge cu acestea la 143, dar mai are de recuperat din distanța față de Biden. Este nevoie de 270 de voturi electorale pentru a câștiga alegerile prezidențiale din 2020.

Video Live

Acum patru ani de zile, Donald Trump s-a impus, de asemenea, fără probleme în Idaho

Președintele american își consolidează avansul în Florida și Texas

UPDATE / Donald Trump îl lasă în urmă pe contracandidatul său în Florida, după numărarea a 94% dintre voturi cu un scor de 51,2% vs. 47,8%. Trece în frunte și în cursa electorală din Texas cu 50,8% vs. 47,8%, după numărarea a 78% dintre sufragii.

Joe Biden conduce în Colorado, New York, Arizona și New Mexico. Ce putem face este sa speram ca va fi pace si liniste indiferent cine va iesi noul presedinte.