Familia Bodnariu: Eu simt că vine Domnul Curând că să ne ia

La un an şi jumătate de la stabilirea în România, Marius Bodnariu susţine că familia sa este încă în proces de adaptare. „Nu ştiam sigur la ce să ne aşteptăm, dar acum uitându-ne înapoi vedem că Dumnezeu ne-a binecuvântat peste aşteptările pe care le aveam”, a declarat Marius Bodnariu. Acesta a declarat că în primul an nu a îndrăznit să dea copiii la şcoală, el şi soţia sa ocupându-se de copii timp de un an în regim home school.

„Ne-a fost teamă să îi dăm încă din primul an la şcoală aici. Am făcut şcoala acasă, destul de avansată şi asta le-a priit foarte bine, iar în toamna aceasta i-am dat la şcoală. Am avut emoţii.

Aveam opţiune o şcoală privată în Braşov unde am fost anul trecut câte două zile pe săptămână. Am vrut să îi dăm acolo şi să mai aşteptăm un an, dar ne-am luat inima în dinţi, i-am dat la o şcoală publică şi e foarte frumos. S-au integrat bine, le place”, a declarat Marius Bodnariu, care susţine că este pregătit şi să înceapă să lucreze.

„Am început să mă orientez. Încă nu am început ceva. Încă ne mai ia ceva timp cu copiii pentru şcoală, cu temele, cu româna, dar încep să simt că pot. Am preferat să investim timpul acesta în ei. Ne bucurăm”, a mai declarat Marius Bodnariu pentru „Adevărul”.

Priviti cat de frumos il lauda pe Domnul si Divolul a vrut sa dezbine aceasta familie: