Faptele bărbatului demonstrează dragostea lui mai mult decât orice cuvinte – 5 dovezi de dragoste

Inima unui bărbat nu poate aparține fiecărei femei pe care o cunoaște. Anume din acest considerent majoritatea bărbaților se implică în mai multe relații pe parcursul vieții, dar nu fiecare din aceste femei va putea cuceri și inima lui. Desigur, un bărbat adevărat de fiecare dată va avea grijă de femeia de alături, dar oare este vorba de dragoste adevărată?

Bărbatul apreciază, admiră, oferă, încurajează, dar atât de rar iubește cu adevărat o femeie! Dar atunci când iubește, o face cu tot sufletul!

Niciodată. Auzi! Niciodată. Bărbatul nu va răni o femeie pe care o iubește.

Oricât de dificilă ar fi situația în care ești – bărbatul mereu va fi dispus să te ajute și să rezolve toate problemele.

Bărbatul, care te iubește va răspunde de fiecare dată când îl suni sau dacă nu are posibilitate să răspundă – îți va scrie un mesaj –  că să nu te îngrijorezi.

Bărbatul care te iubește –  nu-ți va da motive de gelozie, te apreciază, îți respectă sentimentele și relația voastră și nu va permite nimănui să o distrugă.

Pentru bărbatul, care te iubește mereu vei fi pe primul loc.

Anume la tine se grăbește să vină în fiecare seară. Și în zilele de odihnă este la fel alături de tine.

Bărbatului care te iubește îi este important să te vadă zâmbind, deoarece doar așa poate vedea dacă ești sa nu fericită alături de el.

Când bărbatul cu adevărat te iubește simți acest lucru. Vei  înțelege asta doar din acțiunile lui și nu din vorbele deșarte.

Iti place un barbat si ai vrea sa stii ce e in mintea lui? Daca te place cu adevarat sau daca inca nu e prea implicat? Cum poti sa iti dai seama cand un barbat te iubeste cu adevarat, daca nu iti spune clar acest lucru? Crezi sau nu, semnele sunt la vedere, trebuie doar sa stii la ce sa te uiti.

Filmele, televiziunea si muzica au creat o anumita idee despre ce inseamna dragostea si despre cum ar trebui sa se poarte un barbat atunci cand te iubeste. Dar iubirea nu inseamna numai ce ti se transmite prin filme, dimpotriva, dragostea poate fi complet diferita de ceea ce vezi la Hollywood.

Cum iti dai seama cand un barbat te iubeste cu adevarat

1.Iti permite sa spui ce gandesti, dar iti contesta ideile atunci cand nu e de acord cu ele – Nu ar trebui sa fii cu cineva care nu iti contesta parerile, atunci cand nu e de acord cu tine, noteaza Huffingtonpost.com. Daca vreodata spui lucruri ridicole, partenerul ar trebui sa iti atraga atentia. Doar nu iti doresti pe cineva care sa spuna mereu “da” la ceea ce afirmi, fara sa treaca prin filtrul gandirii acele lucruri. E de preferat sa ai pe cineva care sa iti arate si alte perspective.

2. Iti arata ca te iubeste, dar e posibil sa nu fie mereu extrem de afectuos – Cand un barbat te iubeste cu adevarat, nu trebuie sa iti spuna in fiecare zi cat de mult te iubeste, dar va face mereu lucruri marunte care iti dovedesc afectiunea lui. Poate ca spala vasele cand te astepti mai putin sau iti trimite un mesaj dragut la prima ora a zilei. Lucrurile mici conteaza!

3. Te trateaza ca pe cel mai bun prieten si, ca pe un bun prieten, te poate tachina – Daca vrei pe cineva care sa fie alaturi de tine si cu care sa ai o conexiune reala, atunci vrei sa partenerul tau sa-ti fie si un prieten bun. Uneori insa, acest prieten bun nu mai este ca printul fermecator, ci o sa te tachineze, o sa se amuze pe seama ta. Iubirea adevarata nu este mereu romantica, in fiecare zi. Intr-o relatie autentica de iubire, cel de langa tine iti este si un prieten bun.