Femeia care “a fost dincolo” în timpul morții clinice, ea povestește ce se întâmplă acolo

O tanara din Ecuador sustine ca, in cele 23 de ore cat a stat in moarte clinica, a vazut Iadul! Pe care l-a și descris.

Angelica spune ca a acolo a zarit o femeie inconjurata de flacari, care implora mila divina, dar si mai multe personalitati, printre care Michael Jackson si Papa Ioan Paul, scrie BZI.ro.

Angelica Elizabeth Zambrano Mora are 18 ani si a marturisit ca a fost luata de Iisus pentru a vedea Iadul si Cerul, viziuni ale extazului si Apocalipsa.
El a spus:” Iti voi arata o anumita parte a Iadului ” si m-a dus intr-un loc in care puteam observa o femeie care era inconjurata de flacari, foarte chinuita si tipa cersindu-i mila lui Dumnezeu.

El i-a facut semn cu mana si mi-a spus: „Fiica mea, femeia pe care o vezi acolo, inconjurata de flacari, este Selena”. Selena Quintanilla-Pérez a fost cantareata americana, compozitoare, purtator de cuvant, model, actrita si designer de moda.
Mai mult decat atat, fata spune ca Iad se mai aflau Papa Ioan Paul al II lea si cantaretul Michael Jackson.

Papa se afla in Iad pentru ca nu credea in existenta lui, iar Jackson a anuns acolo pentru ca nu a crezut in Dumnezeu in timpul vietii, a sustinut Angelica, in memoriile ei, bazate pe aceasta experienta. Papa se afla in Iad pentru ca nu credea in existenta lui, iar Michael Jackson a ajuns acolo pentru ca in timpul vietii sale nu a crezut in Dumnezeu si i se inchina Satanei.

Ea a mai spus ca a vazut si torturi cumplite la care erau supuse sufletele osandite: Dintr-o data, m-am uitat departe si am vazut un numar mare de demoni care varsau un fel de ploaie.

L-am intrebat pe Domnul: „Ce este ceea ce vad eu?” Am crezut ca ploua cu adevarat, dar ma uitam la oamenii in flacari fugind de ploaie si strigand: „Nu! Ajuta-ma, Doamne!”, a mai afirmat aceasta.

Avem multe alte dovezi ca nu trebuie sa tratam cu indiferenta aceste lucruri. De ce? Cititi urmatoare intamplare:

Pentru a înțelege mai bine viziunea bibilică asupra iadului, Luca îl descrie foarte bine:

19 Era un om bogat care se îmbrăca în porfiră şi in subţire; şi în fiecare zi ducea o viaţă plină de veselie şi strălucire. 20 La uşa lui, zăcea un sărac, numit Lazăr, plin de bube.

21 Şi dorea mult să se sature cu firimiturile care cădeau de la masa bogatului; până şi câinii veneau şi-i lingeau bubele. 22 Cu vremea, săracul a murit; şi a fost dus de îngeri în sânul lui Avraam. A murit şi bogatul, şi l-au îngropat.

23 Pe când era el în Locuinţa morţilor, în chinuri, şi-a ridicat ochii în sus, a văzut de departe pe Avraam şi pe Lazăr în sânul lui.24 şi a strigat: „Părinte Avraame, fie-ţi milă de mine şi trimite pe Lazăr să-şi înmoaie vârful degetului în apă şi să-mi răcorească limba; căci grozav sunt chinuit în văpaia aceasta.”

Zah 14.12; Isa 66.24; Marc 9.44; 25 „Fiule”, i-a răspuns Avraam, „adu-ţi aminte că, în viaţa ta, tu ţi-ai luat lucrurile bune, şi Lazăr şi-a luat pe cele rele; acum aici, el este mângâiat, iar tu eşti chinuit.

Iov 21.13; Luca 6.24; Luca 26 Pe lângă toate acestea, între noi şi între voi este o prăpastie mare, aşa ca cei ce ar vrea să treacă de aici la voi sau de acolo la noi să nu poată.” 27 Bogatul a zis: „Rogu-te, dar, părinte Avraame, să trimiţi pe Lazăr în casa tatălui meu;

28 căci am cinci fraţi, şi să le adeverească aceste lucruri, ca să nu vină şi ei în acest loc de chin.”
29 Avraam a răspuns: „Au pe Moise şi pe proroci; să asculte de ei.”
Isa 8.20; Isa 34.16; Ioan 5.39-45; Fapt 15.21; Fapt 17.11;

30 „Nu, părinte Avraame”, a zis el, „ci dacă se va duce la ei cineva din morţi, se vor pocăi.”
31 Şi Avraam i-a răspuns: „Dacă nu ascultă pe Moise şi pe proroci, nu vor crede nici chiar dacă ar învia cineva din morţi.

Sursa: libercugetator