O femeie a fost vindecată de cancer. Mărturisește ca acest lucru împiedica vindecarea

SUA – O femeie a fost diagnosticată cu cancer terminal la vârsta de 30 de ani și a asistat la un miracol după rugăciunea bisericii.

Mickie Winborn, în vârstă de 94 de ani, are încă o slujbă la bisierica ei din Houston, Texas. Ea spune că atunci când a aflat că are cancer ovarian, ea a îbceput rugăciunea dar împreună cu tratamentul medical.

Când nu există nici o îmbunătățire, ea spune că Dumnezeu i-a dezvăluit un păcat în viața ei, adica neascultarea, pe care Biblia o compară cu idolatria în 1 Samuel 15:23. „Nu eram total conștientă de faptul că eram în acel păcat, eram o creștină, de fapt devenisen lider creștin, dar Domnul este credincios, iar Duhul Sfânt m-a făcut să mă rog pentru milă” , a spus ea.

Ea contină și spune, „Cuvântul lui Dumnezeu spune că îndurările Lui se înoiesc în fiecare dimineață, și oricine care are nevoie de vindecare și nu știu să se roage, trebuie doar să se roage:“ Am nevoie de mila Doamne, ai milă de mine!“

Mickie a fost vindecată de cancer, în urmă cu aproape 60 de ani, au confirmat și medicii. Ea chiar și-a împărtășit mărturia la postul de televisiune CBN News, în anii 70. Acum ea se roagă pentru alții să experimenteze aceeași milă pe care a arătat-o ​​Dumnezeu.

De asemenea, ea vorbește de ce se roagă unii oameni, dar nu văd vindecarea pe care o așteaptă. „Experiența mea a demonstrat trei motive: Frica, neîncredere și neiertare. Principalul motiv este lipsa iertării, și Dumnezeu ne spune că El ne-a iertat pe noi de atât de multe păcate, atunci avem si noi datoria să iertăm și să trăim în pace.

Rugăciunile care urmează să fie rostite trebuie mai întâi ca noi să iertăm. „Ea continuă să spună că ascultarea de Cuvântul lui Dumnezeu este vitală pentru a primi un miracol în viața noastră. „Ne putem pune viața în mâinile noastre atunci când ascultăm de cuvintele sale”, a explicat ea. „Dacă rămânem pe baza Scripturilor, nu vom cădea în defecte. Dacă ascultăm de Dumnezeu, vom avea o viață bună .