Femeia vio’ată de Gheorghe Dincă, mărturisiri șocante

Ies la iveală detalii terifiante despre trecutul lui Gheorghe Dincă. Femeia care susține că a fost adusă cu forța în casa criminalului din Caracal, abuzată și amenințată cu moartea rupe tăcerea și face mărturisiri cutremurătoare.

Loading...

Femeia care și-a făcut curajul să depună plângere la poliție împotriva lui Gheorghe Dincă, acuzându-l pe acesta de v’ol a rupt tăcerea. Aceasta a mărturisit la Antena 3 cum Dincă a amenințat-o cu moartea dacă povestește cuiva ce s-a întâmplat, a abuzat-o se’xual și mai apoi a pus-o să muncească în grădina lui, la porumbi. Victima lui Gheorghe Dincă este din comuna Brâncoveni și susține că a trecut prin chinuri de neimaginat din cauza monstrului din Caracal.

„A venit în grădină, m-a învârtit de păr, m-a sucit, m-a tras și m-a băgat în casă. Mi-a zis ce vrea să facem, m-a dezbrăcat și m-a abuzat. Am țipat, am țipat cât puteam, dar îmi spunea că dacă nu tac îmi dă în cap și după mă omoară (…)

M-a dus într-o cameră din spate, unde era un pat de fier, pe masă erau numai cuțite, de forme diferite, când le-am văzut m-am speriat” a mărturisit victima lui Gheorghe Dincă, la Antena 3.

Mai mult, femeia a spus, cu groază în suflet că acesta se uita mereu la un film horror, atunci când o abuza. Acest lucru nu îi este nimănui străin, căci încă de la începutul anchetei s-a aflat că Dincă era un mare fan al filmelor horror și o persoană cu un comportament de-a dreptul șocant.

Femeia mai mărturisește că acesta a amenințat-o cu moartea și chiar a pus-o să muncească în propria lui grădină, umilind-o.

„Tremuram și nu mai știam de capul meu. Erau numai fiare în camera aia. M-a trântit pe pat și după ce m-a abuzat m-am dus să sap la porumbi, m-a trimis el…

El se uita la un film de groază atunci, când mă abuza pe mine. Numai la ăla se uita mereu și mă amenința. A zis că dacă spun cuiva mă omoară”, a mai declarat victima, la Antena 3.