Femeie și copil de 3 ani, uci,și în propria curte de un vitezoman care făcea Live

O femeie și un copil și-au pierdut viața din cauza unui șofer inconștient

Loading...

Tragedie la Văcăreni, Tulcea! O femeie de 79 de ani și un copil de trei ani și-au pierdut viața duminică după-amiază în propria curte, din cauza unui șofer inconștient.

Șoferul vinovat de producerea acestei tragedii este un bărbat care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Potrivit realitateadetulcea.ro, acesta a intrat cu mașina în curtea unei familii și a făcut prăpăd. O femeie de 79 de ani și un copil de 3-4 ani și-au pierdut viața pe loc, iar o femeie gravidă este între viață și moarte la spitalul din Galați.

Tot la Galați au fost transportate cu ambulanțele de la Măcin și cei din mașină. Pentru accident a fost nevoie și de intervenția unui elicopter.

Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului

Șoferul vinovat de această tragedie a fugit de la locul accidentului și a fost găsit de poliţişti în satul lui natal, Luncaviţa, a anunţat, duminică seara, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Irina Manolache. Bărbatul împreună cu o altă persoană din mașină făceau live pe Facebook în momentul producerii accidentului, iar momentul a fost filmat.

În momentul testării, șoferul avea o concentrație de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Comunicat oficial al Poliției:

,,Din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat din Luncavița, în timp ce conducea un auto pe E 87, la ieșirea din localitatea Văcăreni, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, auto a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în curtea unei locuințe.În urma accidentului a rezultat decesul a 2 persoane aflate în curte și rănirea a altor 4 persoane. În cauză s-a întocmit dosar penal.”