Fetita aceasta a aflat că este adoptată. Reacția ei este fara cuvinte

Este normal ca oamenii care sunt adoptați să se întrebe despre familiile lor de naștere (numite și familii biologice) și de unde provin acestea. Această curiozitate se intensifică adesea ca parte a procesului de auto-descoperire care se întâmplă în anii adolescenței. Uneori există motive de sănătate sau alte motive importante pentru căutarea unei familii de naștere.

Loading...

Adoptarea este născută dintr-o relație nouă, permanentă între un părinte adoptiv și copil. Odată ce se întâmplă acest lucru, nu există nicio diferență legală între un copil care se naște într-o familie sau un copil care este adoptat.

Părinții de naștere au multe motive diferite pentru a pune copiii la adopție. Unii decid că doresc o viață mai bună pentru copiii lor decât simt că le pot oferi. Unii cred că copilul lor ar trăi mai bine într-o altă țară. Uneori părinții nu pot avea grijă de un copil din cauza bolii sau a altor dificultăți. Mulți părinți de naștere spun că, având în vedere adoptarea copilului lor pentru a fi adoptat cu o altă familie, este cel mai dificil lucru din lume, dar uneori este cu adevărat în interesul copilului.

Această fată a aflat că este adoptată. Reacția ei este cel mai frumos lucru pe care l-am văzut…
Nu puteți vedea ceva frumos în fiecare zi … acest lucru poate fi cel mai frumos lucru pe internet de azi!

Se ruga în fiecare zi să fie adoptată, iar Paige Zezulka a reușit în cele din urmă să o adopte și să îi spună vestea cea bună.

Acesta va fi videoclipul meu preferat pe care îl împărtășesc vreodată. Aceasta a fost ziua în care am spus fiicei noastre că o vom putea adopta (și fratele și sora ei)! Se rugase să fie adoptată și am aflat în ziua ei că se va întâmpla! A doua zi am dat-o cutia asta de surpriză! Timpul lui Dumnezeu a fost perfect!

Copiii noștri au petrecut 1 128 de zile în îngrijire, peste 3 ani. Este atât de greu pentru copii să trăiască într-o astfel de incertitudine. Adoptarea este uimitoare și dorim ca alții să știe că adoptarea copiilor mai mari și a grupurilor de frați poate fi cea mai frumoasă aventură pe care o puteți avea vreodată!

Urmăriți videoclipul original de Paige Zezulka de mai jos: Cu lacrimi în ochi, i-a spus bunicii că a fost înșelată! Bătrâna a luat-o cu ea și i-a arătat ceva care a lăsat-o fără glas! Apoi bunica i-a spus să facă și ea asta: O tanara a mers la bunica ei si i-a povestit despre viata ei si ce greutati avea – sotul sau o inselase si era devastata. Nu stia cum sa treaca peste si voia sa renunte. Era obosita sa mai lupte, sa mai incerce. I se parea ca o data ce rezolva o problema, alta venea.

Bunica a luat-o la bucatarie. A luat trei oale cu apa si le-a pus pe foc. In scurt timp, apa din oale a inceput sa fiarba. In prima oala a pus morcovi, in a doua oua si in a treia a pus cafea macinata. Le-a lasat sa fiarba fara sa scoata un cuvant. Cam in 20 de minute a oprit ochiurile la aragaz. A scos morcovii si i-a pus intr-un castron. A scos si ouale si le-a pus intr-o castron. Apoi a turnat cafeaua intr-un castron.

S-a intors la nepoata ei si i-a zis “Spune-mi ce vezi. “Morcovi, oua si cafea” a raspuns. Bunica ei a rugat-o sa se apropie si sa puna mana pe morcov. A facut asta si a simtit ca morcovii sunt moi. Bunica a rugat-o apoi sa ia un ou si sa il sparga. Dupa ce l-a decojit, a observat ca oul era fiert. I-a mai spus sa incerce cafeaua. Nepoata a zambit cand a gustat aroma bogata, dupa care a intrebat “ce inseamna toate astea, bunico?”

Bunica ei i-a explicat ca fiecare din acele obiecte au fost supuse aceluiasi tratament: apa fiarta. Fiecare a reactionat diferit. Morcovul era tare, dar o data cu fierberea apei a devenit moale si fraged. Oul era fragil. Coaja subtire ii proteja interiorul lichid, dar dupa ce a fiert a devenit tare. Boabele de cafea macinate in schimb, sunt unice. Dupa ce au fost adaugate in apa acestea i-au schimbat culoarea.

“Tu care esti?” a intrebat bunica. “Cand calamitatea iti bate la usa, cum raspunzi? Esti un morcov, un ou sau o boaba de cafea?” Gandeste-te la asta: Care sunt? Sunt morcovul care pare tare, dar care in contact cu o calamitate devine moale si isi pierde din putere?

Sunt oul care incepe cu o inima moale, dar se schimba o data cu caldura? Am un spirit fluid, care dupa o despartire, un deces, o problema financiara, devine calit si rigid? Am acelasi invelis, dar interiorul meu a devenit acru si dur cu un spirit rigid?

Sau sunt ca boaba de cafea? Cafeaua schimba culoarea apei. Cand apa incepe sa fiarba, se elibereaza aroma si mirosul. Daca esti ca boaba de cafea, atunci cand totul pare sa fie pierdut, tu devii mai bun si schimbi situatia in jurul tau. Cand e ora cea mai neagra, te ridici la un alt nivel?
Cum gestionezi o problema? Esti un morcov, un ou sau o boaba de cafea?

Iti doresc suficienta fericire cat sa fii dulce, suficiente incercari care sa te faca mai puternic, suficienta tristete cat sa te mentina uman si suficienta speranta ca sa fii fericit. Cei mai fericiti oameni nu au neaparat parte de tot binele din orice; doar se bucura de orice li se intampla pe drum. Cel mai frumos viitor se va baza intotdeauna pe un trecut uitat; nu poti inainta in viata pana cand nu lasi in urma esecurile si infrangerile. Cand te-ai nascut, plangeai si toti din jur zambeau.

Traieste-ti viata in asa fel incat la sfarsit, tu vei fi cel care zambeste si cei din jurul tau te vor plange.
Fie ca toti sa fim precum o boaba de cafea.