Fetița cântă laude în spital și se roagă pentru vindecarea celor bolnavi (Video)

Brazilia – Mica cântăreță și-a folosit vocea să cânte pentru vindecarea pacientiilor din spitalș, asistente medicale si tot personalul medical este încantat cînd văd fără întrerupe manifestarea credinței copilului.

Mirim Djulieni Taisia, rezident al orașului Curitiba (PR), a cântat un cântec creștin într – un spital pentru a sluji pacienților la terapie intensivă (unitate de terapie intensivă) prin muzică „resuscitare“ Aline Barros, cum a fost publicată de către Gospel Prime.

Printre comentariile de pe video sunt mărturia unui surfer care laudă pe Dumnezeu pentru părinții fetei, de a folosi darul său pentru a comunica mesajul Evangheliei celor bolnavi.

„Felicitări tatălui și mamei pentru încurajarea și dedicarea de a investi în talentul fetei, este un dar cu o certitudine absolută pe care Dumnezeu ți-a dat-o”, a scris Anderson Moogen.

 

https://www.youtube.com/watch?v=h5C_TJrU8EI&feature=youtu.be

Mă întristează când aud colegii mei spunând că ceea ce cânt sunt „cântece plictisitoare”, dar sunt fericită să știu că Dumnezeu m-a ales să fiu lumină în întuneric! Dacă aș fi cântat ce plac colegilor de clasă, nu aș fi sarea pământului ! Dumnezeul meu lucrează în aceste inimi” a povestit ea.

‭‭Rugați-vă cu noi:

„Dragă Isus, îți mulțumesc foarte mult pentru jertfa Ta de pe cruce. Sunt atat de nerabdator de dragostea ta, dar tu mi-o oferi cu dragoste. Ajută-mă astăzi să mă îndrept pentru a putea trăi pentru gloria ta. Te iubesc Isus! Amin.”

Vă rugăm să împărtășiți astăzi această informație importantă și rugăciune cu familia și prietenii !