Fetița din Dâmbovița rapusă de olandez a fost înmormântată astăzi. Sute de oameni au venit să o conducă pe ultimul drum. Slujba a fost ţinută de şapte preoţi.

Jale mare pe ulițele localității dâmbovițene Gura Șuții, acolo unde Mihaela Adriana Fieraru este condusă pe ultimul drum. Fetița de doar 11 ani a fost victima unui psihopat olandez, pedofil cu acte în regulă, despre care polițiștii români ar fi trebuit să fie informați că acesta va veni în România.

Fata ucisă de pedofilul olandez a fost  înmormântată astăzi

Autoritățile din România nu au fost însă avertizate că pe teritoriul țării va ateriza un pedofil olandez, așadar acesta a fost liber să se plimbe prin țară. Olandezul i-a curmat viața fetei care a fost condusa  astăzi pe ultimul drum de rude, vecini și prieteni.

Loading...

La înmormântarea fetei a luat parte tot satul, deoarece străduțele pareau neîncăpătoare. Părinții fetei sunt răvășiți de durere și încă se întreabă de ce a pățit o asemenea tragedie fiica lor în vârstă de doar 11 ani. Aceștia cer să se facă lumină în anchetă, însă cel care ar trebui să dea explicații s-a sinucis.

Mama fetei a fost distrusă de durere lângă sicriul fetei. “Are pe ea numai tăieturi… Mi-a desfigurat copilaşul de-l înmormântez şi nu pot să-l văd la faţă. Să nu-i văd nici faţa! Cred că n-are nici ochi, nici obraji”, a declarat femeia, pentru România TV.

Apropiaţii poartă haine negre, cu poza Adrianei imprimată pe piept. De asemenea, părinţii micuţei se întreabă dacă ar fi putut face ceva pentru a-i salva viaţa şi de ce în acea zi tragică nu au luat-o de la şcoală aşa cum obişnuiau, ci au lăsat-o să vină singură.

Fratele mai mic al fetiței de 11 ani, crede că sora lui doarme și că mâine se va trezi. Mama Adrianei a transmis că nu va putea să meargă mai departe.

„El zice că ea doarme, că mâine se scoală şi se joacă cu ea. Ne-a nenorocit copilaşul meu… Mi-a desfigurat copilaşul de-l înmormântez şi nu pot să-l văd la faţă! Ce-a făcut copilaşul meu? Era un copil nevinovat, venea de la şcoală! Ne-a nenorocit pe toată viaţa! Am stat numai prin spitale, trăiesc prin perfuzii şi mi-au zis doctorii că la cum arăt, o să mă trimită la nebuni. O să înnebunesc după înmormântarea fiicei mele. Nu ştiu ce se va întâmpla! Rog toată poliţia, toată România să facă dreptate! Să nu se muşamalizeze că el s-a omorât… Nu e adevărat nimic. Rog pe toată lumea să se facă dreptate şi pentru copilaşul meu că e un copil nevinovat. O fetiţă căreia i-a luat zilele. Are pe ea numai tăieturi… I-a nenorocit fraţii şi pe noi. După moartea ei, cred că nu mai apuc şase săptămâni”, a mai spus femeia.

Familia micuţei a decis ca, atunci când cortegiul funerar va pleca de acasă să oprească şi în dreptul şcolii. Slujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor de şapte preoţi, care vor citi şi se vor ruga pentru odihna veşnică a Adrianei. Pentru funerarii, familia a primit ajutor financiar şi de la primarul localităţii, potrivit RTV.