Fiica Narcisei Suciu are 21 de ani și este de o frumusețe rară

Vă mai amintiți de fiica Narcisei Suciu? Micuța a plecat să locuiască în Finlanda împreună cu mama ei când avea nici mai mult nici mai puțin de 12 ani. Acum are 21 de ani și este incredibil de frumoasă, notează HUFF.RO

Loading...

Cum arată fiica Narcisei Suciu! Are 21 de ani și este frumoasă de pică
Daria, fiica Narcisei Suciu, are acum 21 de ani și studiază artele plastice la Helsinki. Mama ei, celebra artistă din România, este extrem de mândră de ei și o descrie ca fiind o domnișoară deșteaptă, elegantă și perseverentă.

„Ea e frumoasă, deșteaptă, elegantă și bună. E talentată și muncește cu pasiune pentru ce-și dorește să obțină, iar asta implică și plecatul de acasă.

Eu, la vârsta ei, eram veșnic nepieptănată, veșnic îmbrăcată-n negru, veșnic încălțată-n bocanci și aveam sigur de cântat undeva. Nu-mi imaginam că o să vina ziua asta, mi se părea că viața are alte planuri cu mine.

Trebuie c-am făcut ceva bun în lumea asta de-am ajuns să fiu mama ei’, povestea Narcisa Suciu pe pagina ei de Facebook atunci când Daria a plecat să studieze la 500 de km de casă.

Vă reamintim că în anul 2019 artista a decis să părăsească meleagurile natale și să se mute într-un orășel din Finlanda, împreună cu fiica ei. Conform adevarul.ro, Narcisa aa luat această decizie improtantă care avea să îi schimbe viața, din două motive.

Primul motiv a fost căsătoria cu Veikko Miettinen, un bine cunoscut artist etno local, pe care vedeta noastră l-a cunoscut în timpul unei vacanțe.

Al doilea motiv ar fi fost sistemul de învățământ. Acesta se numără printre cele mai performante sisteme de învățământ din lumea întreagă, fiind extrem de benefic pentru dezvoltarea armonioasă a unui copil.

Se pare că decizia a fost una foarte bună! Acum fiica Narcisei Suciu are rezultate excelente la învățătură!