Filmari cu momentul in care Alexandra a fost rap’ita de Gheorghe Dinca

onel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, fata disparuta in urma cu aproximativ patru luni, a facut dezvaluiri despre modul in care a fost rap’ita Alexandra Macesanu. Autorul este acelasi, Gheorghe Dinca, acum arestat pentru 30 de zile si cercetat pentru mai multe infractiuni.

Loading...

„Exista filmari pe care organele in drept n-au pus mana si nici macar alte autoritati. Exista filmari in care se vede exact cum in spatele liceului a fost luata Alexandra, cum a vrut sa iasa din masina, cum o loveste cu pumnul in fata. Sta vreo 20 de minute acolo cu masina parcata. Unde? In centrul orasului”, a spus Tonel Pop, potrivit Antena1.

Anchetatorii au identificat si prelevat duminica de la domiciliul lui Gheorghe Dinca din Caracal, in prezenta inculpatului, mai multe categorii de urme criminalistice, acestea urmand a fi procesate, se arata intr-un comunicat DIICOT.

Cercetari la Casa Groazei, in cazurile Alexandra si Luiza

Verificarile, care au vizat locuinta, dependintele, autoturismul si autoutilitara lui Gheorghe Dinca, nu au fost finalizate si vor continua in zilele urmatoare.

„Astazi, (…) procurorii DIICOT – Structura centrala, impreuna cu politistii specializati din cadrul Politiei Romane delegati, au continuat activitatile de cercetare in dosarul cauzei, intre care si cele de la domiciliul inculpatului Dinca Gheorghe, in urma carora au fost identificate si ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, ce urmeaza a fi procesate.

Activitatile de cercetare si cautare in locuinta, in dependintele, in autoturismul si in autoutilitara inculpatului nu au fost finalizate, urmand a fi continuate si in cursul zilelor urmatoare, in mod neintrerupt, in prezenta inculpatului si a avocatului sau.

Mentionam ca activitatile de cercetare si cautare care nu presupun prezenta inculpatului sunt inca in desfasurare”, se precizeaza in comunicatul DIICOT.

Cercetarea la locuinta lui Gheorghe Dinca a fost efectuata in ultimele trei zile de echipe complexe, formate din procurori DIICOT si politisti specializati din cadrul Politiei Romane.

Zilnic au fost prelevate diferite probe ce vor supuse analizelor.