Fiul Ionuț Dolănescu a făcut ANUNȚUL despre mama lui MARIA CIOBANU : „Ciocârlia noastră dragă…” (FOTO)

De doi ani, Maria Ciobanu nu a mai venit în România, iar fanii îi simt zi de zi lipsa. Pentru că soțul său nu se simte foarte bine, aceasta a decis să îi fie alături, la bine și la greu. Vedeta a locuit în Statele Unite ale Americii, acolo unde are și cetățenie. Despre Maria Ciobanu s-a spus de multe ori că are probleme de sănătate, însă fiul vedetei i-a ținut mereu la curent pe fanii săi.

Maria Ciobanu și-a pus viața în pericol, neascultând de sfatul medicilor.

„Ciocârlia” muzicii populare românești , în vârstă de 81 de ani, s-a urcat în avion și a venit din SUA la București, pentru a mai fi o dată alături de fani, relateaza B1.

Maria Ciobanu suferă de probleme la inimă și are diabet.

În urmă cu puțin timp, Ionuț Dolănescu le-a dat fanilor vestea cea mare. Maria Ciobanu s-a întors în țară. Chiar dacă suferă de probleme la inimă și are diabet, iar o călătorie peste Ocean este periculoasă pentru o persoană de vârsta sa, îndrăgita artistă a revenit pentru a-i revedea pe cei dragi.

„Bună dimineața, prieteni! Ciocârlia noastră dragă, Maria Ciobanu, a revenit în țară. Vă salutăm cu drag și vă dorim o săptămână minunată alături de cei dragi”, a scris Ionut Dolanescu.