Florin Salam, este bolnav și operat de urgență

n urma celor mai recente rezultate aflate după ce și-a făcut analizele medicale, specialiștii i-au recomandat lui Florin Salam să fie operat de urgență. Mai mult, doctorii i-au dat un ultimatum, iar el a luat o decizie importantă.

Loading...

Roxana Dobre este cea care a făcut indirect anunțul despre această schimbare din familia lor. Celebrul manelist și partenera lui de viață au trei copii împreună: Jacqueline Maria, Rania, Simon Ştefan. Din căsătoria cu Fănica, artistul are alți doi copii: Betty și Danny.

În vârstă de 39 de ani, Florin Salam a fost programat pentru o operație urgentă, au dezvăluit unele surse din anturajul cântărețului. Informația îi îngrijorează pe prietenii lui, dar și pe fani, iar aceasta vine la nicio lună de când el a fost internat în secret la o clinică din Viena.

Pe mâinile medicilor din capitala Austriei se va lăsa manelistul, care ar suferi de o afecțiune care s-a agravat în ultima perioadă, pe fondul oboselii și a unui stil de viață dezorganizat, au mai spus aceleași surse, relatează wowbiz.ro. Intervenția chirurgicală ar urma să aibă loc peste câteva săptămâni, potrivit cancan.ro.

Specialiștii l-au avertizat de multă vreme pe Florin Salam că nu mai poate continua cu un stil de viață atât de dezorganizat, dar el nu a ținut cont de  sfaturile acestora și a continuat să onoreze chiar și câte 2-3 evenimente pe seară.

Vă reamintim că manelistul s-a întors în București de la Viena ca să participe la petrecerea organizată în cinstea celei mai mari fetițe pe care o are cu Roxana Dobre. Jacqueline Maria a împlinit patru anișori pe 3 septembrie.