Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a refăcut viața. Cine este bărbatul cu care l-a înlocuit pe matinalul de la Antena 1

Răzvan Simion și-a găsit repede iubirea, același lucru nu putem spune însă despre mama copiilor lui. Aceasta a așteptat 4 ani până să-și găsească alesul. Cu cine se iubește acum fosta soție a moderatorului de la Neatza?

Loading...

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a refăcut viața
Pentru fosta soție a lui Răzvan Simion se pare că a fost mai greu să-și găsească un partener, așa că a așteptat nu mai puțin de 4 ani pentru a putea simți din nou fiorii iubirii.

Diana și Răzvan Simion au divorțat în anul 2015, după un mariaj de 15 ani din care au rezultat doi copii superbi.

Cu toate că eu ales drumuri diferite, părinții au încercat tot timpul să îi ferească pe copii de clipele grele și au gestionat, împreună, lucrurile pentru a le fi cât mai bine lor. Noua iubire a fostei soții a vedetei este din Timișoara și este om de afaceri.

Diana chiar locuiește acum, alături de cei doi copii, în orașul natal al iubitului. Bărbatul din viața Dianei deține un restaurant și un magazin de vinuri, se numește Biță Radu și este angrenat și în câteva proiecte umanitare.

Bărbatul a recunoscut relația cu Diana

”Aș prefera să nu vorbesc eu. Da, avem o relație de câteva luni. Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum câteva luni ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare.

Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Diana mă ajută, ne susținem reciproc, însă acum sunt puțin ocupat pentru că trebuie să livrez niște pachete la un azil de bătrâni și nu mai pot vorbi. Mulțumesc”