FOTO uluitor! Tornadă în Arad! Localnicii susțin că o femeie a fost luată pe sus

O tornadă a făcut ravagii în județul Arad aseară, pe fondul unui avertisment de vreme rea. Furtuna puternică a produs pagube serioase în comuna Craiva, unde localnicii spun că inclusiv o femeie a fost luată pe sus, nu doar acoperișurile mai multor case. Această tornadă se înscrie în linia fenomenelor extreme cauzate de încălzirea globală.

Loading...

Tornă în Arad: femeie luată pe sus de vânt și dusă de urgență la spital

O localnică a postat pe Facebook mai multe imagini cu furtuna devastatoare și susține că o femeie a fost luată pe sus de vântul puternic și a fost rănită la mâini și la picioare. Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean de Urgență Arad, unde a primit îngrijiri medicale, scrie ziardearad.ro.

Tot mai multe astfel de furtuni extreme au loc în țara noastră, iar anul acesta a fost cel al recordurilor negative. Primele furtuni cu aspect tornadic s-au înregistrat în județul Călărași, în luna mai, iar apoi acestea au devenit obișnuite în mai toate județele țării. Astfel de fenomene s-au mai văzut în județele Timiș, Sălaj, iar acum ele au ajuns și în Arad.