Fotografia inedită cu Gheorghe Dincă înainte de cri’me. Detaliul care atrage atenția

Gheorghe Dincă înainte de cri’me. În urmă cu trei săptămâni, Gheorghe Dincă părea o persoană normală, cu interese și activități obișnuite.

Loading...

Cel puțin asta e concluzia pe care o putem avea după ce ne uităm la o fotografie din 2017. În imaginea respectivă, inculpatul în două cazuri de om’or era alături de vecinii lui, la o ”șuetă”.

Gheorghe Dincă înainte de cri’me

Înainte să se știe că e un crim’inal cu sânge rece, Gheorghe Dincă era, pur și simplu, un cetățean din Caracal. De profesie mecanic, bărbatul de 66 de ani se ocupa cu taximetria și relaționa cu foarte multe persoane zilnic.

Ba mai mult, în ciuda celor spuse de vecini (n.r. că ar fi un om taciturn), Gheorghe Dincă pare să fi avut o relație bună cu aceștia.

Într-o fotografie care datează din 2017, Gheorghe Dincă apare vorbind cu vecinii săi, semn că acesta avea o relație, cât de cât, cu aceștia. Zâmbitor, îmbrăcat ca oricare alt bărbat de vârsta lui, Dincă nu dădea senzația că ar ascunde ceva atât de cumplit.

Detaliul care atrage atenția

Ceea ce atrage atenția în această fotografie postată pe rețelele de socializare de către un vecin este chiar normalitatea comportamentului lui Dincă.

O privire senină, un zâmbet calm, o atitudine corporală îl prezintă pe Gheorghe Dincă înainte de cri’me ca fiind un om obișnuit, într-o zi obișnuită.

Dar iată că astăzi bărbatul de 66 de ani este anchetat pentru două cri’me absolut îngrozitoare.

Nici la această oră, anchetatorii n-au concluzii clare asupra ceea ce s-a întâmplat, cu toate că Dincă și-a mărturisit faptele.