Fotografii sfâșietoare cu mama Cristinei Țopescu la căptăiul fiicei sale

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost depus astăzi, 15 ianuarie, lacapela de la Cimitirul Bellu.

Loading...

Paparazzi au surprins fotografii sfâșietoare cu mama Cristinei Țopescu lacăpătâiul regretatei jurnaliste. Rodica Țopescu a revenit de urgență în țară pentru înmormântarea fiicei sale.

Fotografii sfâșietoare cu mama Cristinei Țopescu la căpătâiul fiicei sale
Trupul neînsuflețit aljurnalistei a fost ridicat de la morgă de către familie și depus astăzi la capela Cimitirului Bellu. Din primele imagini s-a putut observa că sicriul eraunul închis.

Cel mai probabil, așa va rămâne petoată perioada priveghiului. Cei din familie, dar și prieteni apropiați, s-au prezentat deja la cimitir pentru a-i aduce un ultim omagiu Cristinei Țopescu. Fotografii au surprins câteva cadre sfâșietoare cumama acesteia.

Îmbrăcată cu haine cernite, Rodica Țopescu părea zdruncinată detrecerea în neființă prematură a fiicei sale. Alături de ea se afla unul dintre frații Cristinei, și soția acestuia.

Andreea Berecleanu și alți jurnaliști audepus coroane
Printre cei sosiți la Capela Cimitirului Bellu s-au numărat și câțiva colegi debreaslă de-ai Cristinei Țopescu.

Amintim că dorința Cristinei Țopescu a fost cea de afi incinerată. Așadar, mâine, trupul ei neînsuflețit va fi incinerat la Crematoriul de la Vitan Bârzești din Capitală.

Până atunci, însă, toți cei care au cunoscut-o sepot prezenta la Cimitirul Bellu pentru a-i aduce un ultim omagiu regretatei jurnaliste.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă duminică, 12 ianuarie, în casa sa din Otopeni. Potrivit autopsiei, jurnalista era decedată încă dela finele anului trecut.

Din păcate, încă nu s-a stabilit cu precizie cauza morții. Se știe, însă, că aceasta ingerase un analgezic șiun antidepresiv. Alături de ea, doi căței au fost găsiți morți.