Fratele Cristinei Țopescu trebuie să se prezinte la tribunal. Ce s-a întâmplat

Necazurile se țin lanț înfamilia regretatei jurnaliste. La doar o zi după incinerare, fratele Cristinei Țopescu a aflat că trebuie săse prezinte la tribunal. Bărbatul este în plin proces de divorț cu mama copiilor lui.

Fratele Cristinei Țopescu, la tribunal
Cristi, unul dintre ceidoi frați ai Cristinei Țopescu, traversează o perioadă grea.

După ce și-a condus sora peultimul drum, bărbatul trebuie să se prezinte la tribunal pentru a-și încheia socotelile cufosta soție, Raluca. Cei doi au ajuns la divorț a doua oară, după ce-n 2017 reușișe să-și salveze relația.

Loading...

Aceștia au o poveste foartecomplicată. În 2016, Raluca își acuza soțul de infidelitate și intenta divorț pentru prima oară. „Asta estepentru viitorul meu, sper, ex-soţ, pentru că s-a culcat cu alte femei în timp ce mie îmi spunea că mă iubeşte!”.

Culmea e că întoamna anului 2017, cei doi apăreau împreună cu cei doi băieți ai lor și anunțau că s-au recăsătorit. Dar iată că fericirea n-a duratmult, iar un an mai târziu (n.r. 2018) puneau din nou stop mariajului lor. Anul acesta, divorțul seva pronunța, iar cei doi vor fi separați legal.

Cristina Țopescu, incinerată cuce avea mai de preț
Incinerarea jurnalistei a avut loc ieri, la Crematoriul din Vitan Bârzești. Potrivit unor apropiați, trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu afost incinerat alături de ce iubea mai mult.

Mama sa, Rodica Țopescu, ar fipus în coșciug o figurină din lemn care întruchipa un cățeluș. De altfel, este denotorietate faptul că jurnalista iubea nespus patrupezii și încerca să construiască un adăpost pentru ei.

În momentul în care afost găsită fără suflare, în casa jurnalistei se găseau 2 căței decedați și 5 în viață. Aceștia dinurmă au fost preluați de un prieten apropiat al vedetei.