Funcție nouă la WhatsApp. Când va fi disponibilă pentru toată lumea

WhatsApp va avea o funcție nouă prin care utilizatorii vor putea trimite fotografii și videoclipuri care vor dispărea după prima vizualizare. Concret, acestea nu vor mai rămâne în căsuța de chat, ci pur și simplu vor dispărea imediat după ce au fost văzute de către destinatar, scrie fresh24.ro

Funcția nouă WhatsApp se numește View Once

View Once face ca fotografiile și videourile trimise să dispară din chat imediat după ce acestea au fost văzute de către destinatar. Facebook a precizat că odată ce conținutul media a fost vizualizat, mesajul va fi afișat ca deschis.

Deocamdată se lucrează la implementarea acestei funcții și se preconizează că va fi disponibilă pentru toată lumea, până la finalul săptămânii.

Când trimiteți o fotografie sau un videoclip, puteți să o vizualizați o singură dată atingând butonul „1” din stânga butonului de trimitere. După ce destinatarul îl deschide, acesta va fi șters. Destinatarul va putea vedea că este o fotografie care dispare, deci este în continuare tipul

de lucru pe care doriți să îl utilizați doar pentru ca persoanele în care nu aveți încredere să nu facă o captură de ecran.

În iunie, Mark Zuckerberg a confirmat noua funcție a Whats App și a spus că va fi implementată, dar nu a oferit mai multe informații despre data lansării. Potrivit WaBetaInfo, funcția View Once a fost în versiune beta de aproximativ o lună.

Desigur, există și alte utilizări mai puțin sănătoase pentru acest tip de funcție. În orice caz, este util să aveți o opțiune pentru mesajele pe care le primiți prin intermediul aplicației, care în prezent dispar abia după o săptămână.

Nu este singura noutate pe care o pregătește WhatsApp. Reprezentanții companiei au anunțat că lucrează și la o modalitate prin care să permită utilizatorilor să trimită mesaje fără să folosească telefonul mobil.