Gabriela Cristea își trăiește propriul vis. Ce și-a dorit din totdeauna și acum i s-a îndeplinit

Gabriela Cristea trăiește cele mai frumoase momente din viața ei. Vedeta și-a dorit din totdeauna o familie unită și numeroasă, iar acest lucru i s-a îndeplinit după mulți ani. Prezentatoarea TV este în culmea fericirii.

Loading...

Gabriela Cristea, prezentatoarea show-ul Like a Star, își trăiește propriul vis. Vedeta de televiziune se bucură de câtiva ani încoace de o căsnice perfectă alături de Tavi Clonda, cu care are are și două fetițe minunate.

Frumoasa prezentatoare a publicat o imagine pe contul său de socializare în care este alături de fetița sa. Bineînteles, imaginea a avut alături o descriere emoționantă ce i-a făcut pe fani să reacționeze cu foarte multe aprecieri la fotografie.

„Când vin acasă aleargă în calea mea cu brațele deschise și strigă “mami, mami”. La asta am visat toată viața și am făcut orice să îmi împlinesc visul. Când se cuibărește la mine în brațe nu îmi mai trebuie nimic. Aștept doar ca și cealaltă fetită să crească și să îmi alerge amândouă și să mi se cuibarească amândoua la mine în brațe”, a scris vedeta pe pagina sa.

Pe Gabriela Cristea o veţi revedea la Antena Stars
Emisiunea “Like a star!”, prezentată de Gabriela Cristea, le propune telespectatorilor un experiment social media, în care 12 concurenţi (6 fete şi 6 băieţi), ce vor locui împreună în toată această perioadă, vor avea drept scop atragerea unui număr cât mai mare de urmăritori pe o platformă social media.

Emisiunea este difuzată de luni până vineri, în intervalele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00 şi sâmbăta, de la 18:45 la 20:45.