Gabriela Cristea si sotul ei si-au facut ditamai vila, dar sa vezi ce e in locuinta lor. Pentru ca Tavi Clonda are o problema de care nimeni nu stia, e incredibil cum sunt toate camerele din casa…

Gabriela Cristea si sotul ei si-au facut ditamai vila, dar sa vezi ce e in locuinta lor. Pentru ca Tavi Clonda are o problema de care nimeni nu stia, e incredibil cum sunt toate camerele din casa… Tavi Clonda se descrie ca fiind un cetatean model. Sotul Gabrielei Cristea isi plateste toate amenzile, de teama sa nu fie condamnat! Tavi Clonda, sotul Gabrielei Cristea, are fobie la spatiile inchise, motiv pentru care le evita cat poate de mult. Tocmai de aceea, este si un cetateam model, pentru a nu ajunge vreodata in situatia de a fi condamnat.

”Nu-mi plac locurile inchise. Sunt un tip care iubeste libertatea, un sentiment pe care ar trebui sa-l avem cu totii. Chiar daca nu suntem suta la suta liberi, ca, deh, mai avem si obligatii, mai si muncim. Sper sa nu ajung niciodata la inchisoare, sunt foarte corect, imi platesc toate amenzile”, a declarat Tavi Clonda pentru Libertatea.

Tot din cauza claustrofobiei, artistul si-a proiectat vila din Corbeanca, in care urmeaza sa se mute, in viitorul apropiat, astfel incat aceasta sa aiba camere foarte mari. ”Nu stiu cate sunt, dar sunt foarte mari. Vreo cinci dormitoare, living, camere pentru oaspeti”, a precizat artistul.

Loading...

Gabi Cristea se teme de scari

Nu doar Tavi Clonda are fobii, ci si sotia sa. In timp ce artistul se teme de spatiile inchise, ei bine, Gabrielei Cristea nu-i plac scarile. ”Am fobie de scari, sa nu mi se puna sapun pe jos si confetti in cap. Au vrut ca la emisiune sa-mi faca in decor o chestie foarte draguta, sa cobor pe niste scari. Cand mi-au aratat proiectul, le-am zis din start sa faca asta la alta emisiune, ca eu imi rup gatul”, a spus aceasta, mentionand ca producatorii au fost obligati sa-si schimbe planurile.

”Eu si pentru doua trepte vin s-o iau, cand le coboara”, a completat Tavi Clonda, sotul, si in acelasi timp si colegul de platou al Gabrielei Cristea.