Gest uluitor surprins de camere într-o farmacie din Suceava. Ce face această femeie la tejghea. Toată lumea o caută acum

Camerele de supraveghere dintr-o farmacie din Rădăuți, județul Suceava, au surprins o femeie care și-a însușit portofelul uitat pe tejghea de clienta din fața ei.

Loading...

Persoana care și-a uitat portofelul, pe data de 4 august, a revenit în aceeași zi, ceva mai târziu, dar nu l-a mai găsit. A urmărit, însă, imaginile de pe camera de supraveghere și a elucidat misterul.

A văzut cum clienta următoare și-a însușit portofelul fără nicio reținere. Mai mult, s-a asigurat că nu o vede nimeni că bagă în geantă obiectul în cauză.

Proprietara portofelului a distribuit imaginile pe retelele sociale și face un apel către toți cei care o recunosc pe femeia din imagini să anunțe Poliția.

Foarte multi spun ca am devenit hoti de cand am fost dominati de turci, eu cred personal ca suntem domaniati de pacat, atunci cand te domina dorinta rea de egoism, atunci ajungi ‘vedeta’ ca aceasta doamna. NU luati nimic din ce gasiti pe strada, metrou, autobuz. In caz de, va rugam sa va duceti la ofiterii de politie. Altfel sa numeste furt si se pedepseste conform legii.

 

Citeste si;  Ce s-a găsit în poșeta Elenei Ceaușescu după execuție. Soldaților nu le-a venit să creadă