Gestul cutremurător al Rebecăi Onoriu după moartea lui Gabi Luncă. E îngenuncheată de durere

Rebeca Onoriu, una dintre fiicele regretatei cântărețe Gabi Luncă, este îngenuncheată de durere după pierderea suferită. Tânăra a dezvăluit gestul cutremurător pe care-l face deși au trecut 5 zile de când mama sa a plecat la Ceruri.

Fata „reginei muzicii lăutărești” nu poate înțelege de ce femeia care i-a dat viață a murit, precizând că o sună în continuare pe solistă. Rebeca Onoriu a crescut cu

vocea mamei sale prin telefon, regretata artistă fiind plecată mai tot timpul la concerte sau turnee prin străinătate.

Gabi Luncă a fost condusă pe ultimul drum marți, 6 aprilie, fiica sa cerându-i în perioada în care era internată în spital să lupte pentru viața și sănătatea sa. Din păcate, regretata cântăreață nu a mai putut, organismul ei cedând la 71 de ani din cauza infecției cu coronavirus.

Rebeca Onoriu nu poate trece peste moartea mamei sale, Gabi Luncă. O sună mereu
„Eu nici acum nu accept că mama nu mai e. Vă arăt telefonul meu, acum 25 de minute am sunat-o și nu o dată. O sun zilnic și am vorbit cu dânsa, la început vorbeam ok, simțeam suflul dânsei că nu mai e același.

Eu am crescut cu vocea mamei în telefon.

Mie mi-au plecat părinții șase luni, în turnee, în America și trei luni pe litoral, iar restul de trei luni rămase pe an mergeau la nunți și botezuri. Tot timpul, eu am crescut cu vocea lor în telefon.

Și cumva i-am simțit vocea, că nu mai e în putere, că nu mai e măicuța mea.

Și tot timpul i-am cerut să lupte. Am știut că trebuie să lupt. Toți s-au rugat pentru sănătatea măicuței mele. Au mai fost telefoane, iar la ultima discuție am mințit-o și am remușcări

Citeste continuarea