Gheorghe Dincă a fost scos din arestul Poliției. Informații de ultimă oră

Informație de ultimă oră despre Gheorghe Dincă. Suspectul în cazul disparițiilor din Caracal a fost transferat din arestul central în Spitalul Penitenciar Jilava, cu scopul efectuării unor măsuri procedurale.

Loading...

Măsurile penale sunt legate de ancheta în cazul Caracal.

În urmă cu scurt timp, Gheorghe Dincă a fost scos din arestul central și este, în aceste momente, în drum spre Spitalul Jilava, anunță Antena 3.

Cel mai probabil este vorba despre expertiza psihiatrică, pe care anchetatorii au făcut-o inițial în luna iulia, când ancheta era încă în fază incipientă.

Gheorghe Dincă va fi supus expertizei psihiatrice
Avocatul lui Gheorghe Dincă explica în urmă cu ceva vreme că expertiza psihiatrică a fost cerută acum câteva săptămâni bune. Iată că, abia acum, după luni întregi de audieri, procedeul a fost demarat.

Conform surselor din anchetă, expertiza nu ar urma să fie făcută astăzi. Urmează să se stabilească detaliile și o zi, pentru a stabili dacă Dincă a avut sau nu discernământ, atunci când a comis crimele pe care susține că le-a comis.

Mama Luizei Melencu, în lacrimi la sediul IGPR
Între timp, continuă durerea și confuzia pentru familiile Alexandrei și Luizei, cele două fete dispărute, pe care Dincă susține că le-a ucis.

Luni, mama Luizei Melencu a fost la București, pentru a-i fi recoltate probele ADN necesare anchetei conduse de FBI.

La ieșirea din sediu, femeia a izbucnit în lacrimi, acuzând că procurorul de caz a avut un comportament agresiv și că ar fi refuzat să-l lase pe șeful de laborator să explice ce implică procedura. Autoritățile au demarat o anchetă în acest sens.