Gheorghe Dincă a mărturisit

Ies la iveală noi detalii în cazul cri’melor din Caracal, unde două tinere de 15, respectiv 18 ani au fost sech’estrate, vio’late și uc’ise de Gheorghe Dincă. Potrivit România Tv, fostul mecanic auto de 66 de ani a decis să recunoască faptele înfio’rătoare, însă nu înainte de a avea o discuție cu un anumit polițst, a cărui identitate a fost astăzi dezvăluită.

Loading...

Cine este polițistul cu care a cerut Ghoerghe Dincă să discute înainte de a mărturisi cri’mele

„Preda Marius, a stat o oră de vorbă. La câteva minute după ce a terminat discuția cu acest polițist, a început să mărturisească. Dincă era împreună cu avocatul lui, i-a spus că e dreptul lui și vrea să rămână singur cu această persoană, după care a început să mărturisească. Acest polițist nu fusese în anchetă, l-au luat de acasă”, a  relatat jurnalistul România TV.

Reamintim că monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, a recunoscut uci’derea Alexandrei Măceșanu și Luiza Melencu, cele două fete pe care, conform mărturiei sale, le răpise cu scopul de a întreț’ne relații se’xuale.

A trecut o săptămână de când Gheorghe Dincă și-a recunoscut cri’mele

În crusul zilei de duminică,  28 iulie 2019, avocatul său de la acea vreme a declarat că Gheorghe Dincă le-a recunoscut anchetatorilor cele două cr’ime. „Da, este adevărat. A recunoscut că le-a om’orât pe amândouă. Sunt două fapte de om’or. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații se’xuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma lov’iturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie”.

A trecut, însă, o săptămână și, chiar dacă anchetatorii nu au reușit să dea de urma trupurilor neînsuflețite ale celor două adolescente, IML a confirmat că ADN-ul prelevat de pe osemintele descoperite la locuința crim’inalului aparțin Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani.