Gheorghe Dincă ar fi recunoscut, în sfârșit, totul! Unde spune că a ascuns cada’vrele Luizei și Alexandrei

Informații de ultimă oră în cazul crim’elor din Caracal. Gheorghe Dincă le-a oferit anchetatorilor detalii extrem de importante, iar anchetatorii vor verifica toate acele gropi betonate din curtea acestuia.

Loading...

Purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, a declarat, vineri, presei, la Caracal, că vor fi cercetate toate zonele din curtea locuinţei lui Gheorghe Dincă, de echipe complexe. Printre cele verificate sunt şi gropile de beton.

”În baza unui nou mandat de percheziţie am intervenit la domiciliul inculpatului, urmare a preluării dosarului de la DIICOT ST Craiova la Structura Centrală. Vom efectua o cercetare crimi’nalistică complexă şi amănunţită, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, Direcţia de Combatere a Crimi’nalităţii Organizate, Institutul Naţional de Crimi’nalistică, precum şi cu Serviciul Crimi’nalistic din Poliţia Capitalei.

Când vorbesc de o acţiune complexă, de o cercetare complexă, mă refer la faptul că vor fi sectorizate toate zonele, vor fi cercetate cu echipe diferite. De asemenea, se va avea în vedere şi vor fi verificate şi gropile acelea cu beton şi ciment după ce în prealabil vom face o degajare a zonelor respective”, a spus Porime, potrivit cancan.ro.
Cazul Caracal: Crimi’naliştii sunt la locuinţa lui Gheorghe Dincă pentru prelevare de probe şi noi percheziţii

Echipe de criminalişti se află vineri la locuinţa din Caracal a lui Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat în cazul dispariţiei adolescentei Alexandra Măceşanu, cercetările fiind reluate după mai multe zile în care nu a mai fost făcut niciun demers în acest sens, imobilul fiind doar păzit de jandarmi.

Poliţilştii au intrat pentru prima dată pe proprietatea bărbatului în urmă cu o săptămână, cînd au avut loc operaţiuni de căutare şi când au fost prelevate resturi de oase, aparent umane, pentru care vineri este aşteptat rezultatul analizelor.

Vineri dimineaţă, anchetatorii au intrat din nou în locuinţă, putând fi văzuţi crimi’nalişti cu combinezoanele albe specifice, care prelevează amprente de pe porţile curţii.