Ghita Muresan are 2,31 metri, iar copiii ii seamana! Ce inaltime are sotia lui

Cel mai titrat jucator de baschet din Romania, Ghita Muresan, are inaltimea de 2,31 metri! Ghita Muresan traieste in America alaturi de sotia sa, Liliana si cei doi copii ai cuplului.

Loading...

Inaltimea sportivului este de ani de zile subiect de discutie, iar copiii ii seamana! Stai sa vezi ce inaltime are femeia pe care o iubeste! Ghita Muresan si Liliana se mandresc cu un mariaj de 26 de ani si doi copii, de asemenea, jucatori de baschet! George si Victor, de 18 ani, respectiv 16 ani. Cei doi baieti sunt la fel de inalti ca Ghita Muresan, masurand peste 2 metri inaltime.

Cat despre Liliana, sotia lui Ghita Muresan, putem spune ca nu este atat de mica de inaltime pe cat pare in fotografiile de familie! Liliana, fosta jucatoare de baschet, are nu mai putin de 1,85 metri inaltime, potrivit informatiilor aparute in presa.

Ghita Muresan a uimit pe terenul de baschet, dar si pe marile ecrane. In 1998 a facut senzatie alaturi de Billy Crystal in filmul Uriasul meu. Si asta ar putea sa nu fie singura lui aparitie intr-o pelicula de la Hollywood.

Adevarata cariera a Uriasului de 2,31 a inceput in 1993. Dupa un sezon in Franta, Big Ghita a facut pasul catre cel mai tare campionat de baschet din lume, NBA. Pornchai Saosri, un tanar din Thailanda in varsta de 26 de ani, a fost considerat cel mai inalt om din lume.

Acesta a murit in 2015, in locuinta sa din Surin. Barbatul masura nici mai mult, nici mai putin decat de 2,69 de metri inaltime. Tanarul suferea de numeroase afectiuni, printre care si hipertensiune, iar ultimele zile si le-a petrecut pe un pat de spital, fiind inconjurat de familie. Atunci, locul i-a fost luat de Sultan Kosen, care masoara 2,51 metri!

Acesta detine titlul oficial de cel mai inalt om din lume, fiind recunoscut de Cartea Recordurilor.